Επιλογή Σελίδας

Φίλες και φίλοι, καλημέρα. Το σημερινό πρόγραμμα της Prva Liga της Κροατίας περιλαμβάνει δύο αγώνες για την 1η αγωνιστική. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

HNK Rijeka – NK Varaždin
Stadion HNK Rijeka
Η 2η της Prva Liga Rijeka (67 β.) υποδέχεται την 1η II HNL Varaždin (51 β.). 11 νίκες, 6 ισοπαλίες και 1 ήττα έχει εντός έδρας η Rijeka, ενώ 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες έχει εκτός έδρας η Varaždin. 8 νίκες έχει η Rijeka στους 9 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της, ενώ 2 ήττες έχει η Varaždin στους 5 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της. 9 νίκες έχει η Rijeka τις 16 τελευταίες φορές που υποδέχθηκε την Varaždin. Νίκη της HNK Rijeka με περισσότερα από ένα τέρμα διαφορά σε απόδοση 1,51.

HNK Gorica – Inter Zaprešić
Športsko Rekreativni Centar Velika Gorica
Στον 1 από τους 5 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Gorica σκόραραν και οι δύο ομάδες, όπως και στους 2 από τους 7 τελευταίους επίσημους εκτός έδρας αγώνες της Inter Zaprešić. Τις 2 από τις 7 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες σε επίσημο αγώνα, με γηπεδούχο την Gorica, σκόραραν αμφότερες. Να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 2,18.

Συνοπτικά
Croatia – Prva Liga
20:00 HNK Rijeka (-1) – NK Varaždin 1 (1,51) 2-1 FT
22:00 HNK Gorica – Inter Zaprešić No Goal (2,18) 1-1 FT

Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This