Επιλογή Σελίδας

Φίλες και φίλοι, καλημέρα και πάλι. Το σημερινό πρόγραμμα της Primera División της Ουρουγουάης περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες με τους οποίους ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική του Torneo Intermedio. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

Rampla Juniors – CA Cerro
Estadio Olímpico de Montevideo
Στους 4 από τους 5 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Rampla Juniors σημειώθηκαν 2 ή λιγότερα τέρματα, όπως και στους 3 από τους 4 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Cerro. Τις 3 από τις 4 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο την Rampla Juniors, σημειώθηκαν 2 ή λιγότερα τέρματα. Να σημειωθούν 2 ή λιγότερα τέρματα σε απόδοση 1,73.

Boston River – River Plate
Complejo Deportivo Rentistas
Στους 5 από τους 12 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Boston River σημειώθηκαν 2 ή λιγότερα τέρματα, ενώ στους 6 από τους 10 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της River Plate σημειώθηκαν 1 ή 2 τέρματα. Τις 2 από τις 3 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο την Boston River, αυτή επικράτησε με 2-0. Να σημειωθούν 2 ή λιγότερα τέρματα σε απόδοση 1,83.

Danubio FC – Nacional
Estadio Jardines del Hipódromo María Mincheff de Lazaroff
Στους 3 από τους 4 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Danubio σημειώθηκαν 1 ή 2 τέρματα, όπως και στους 3 από τους 5 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Nacional. Τις 3 από τις 5 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο την Danubio, σημειώθηκαν από 2 τέρματα. Να σημειωθούν 2 ή λιγότερα τέρματα σε απόδοση 1,88.

Liverpool – Atlético Fénix
Estadio Belvedere
Στους 6 από τους 8 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Liverpool σκόραραν και οι δύο ομάδες, όπως και στους 5 από τους 7 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Atlético Fénix. Τις 7 από τις 8 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο την Liverpool, σκόραραν αμφότερες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,60.

Συνοπτικά
Uruguay – Primera Primera División (Torneo Intermedio – Grupo A)
21:00 Boston River – River Plate Under 2,5 Goals (1,83) 0-0 FT
21:00 Danubio FC – Nacional Under 2,5 Goals (1,88) 1-2 FT

Uruguay – Primera Primera División (Torneo Intermedio – Grupo B)
18:00 Rampla Juniors – CA Cerro Under 2,5 Goals (1,73) 0-1 FT
21:00 Liverpool – Atlético Fénix Goal/Goal (1,60) 5-1 FT

Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This