Επιλογή Σελίδας

Την πρόκρισή της στα προημιτελικά του θεσμού του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας “σφράγισε” η Α.Ε. Καρίτσας που κέρδισε με 4-0 στην Καρίτσα την Α.Ε. Περίστασης και θα αντιμετωπίσει στους “οκτώ” τον Θερμαϊκό Κορινού, εκτός έδρας.

Το σκορ άνοιξε στο 18′ ο Παπαστεργίου, ο οποίος συνδυάστηκε με τον Ταρασιάδη και με πλασέ έκανε το 1-0.
Στο 37′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Τοπουζλή καθώς ανέτρεψε τον Μαυρίδη, εκτός περιοχής.
Στο 45′ ο Τρικαλόπουλος εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Ταρασιάδη και από κοντά προώθησε τη μπάλα με το στήθος στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0.
Το 3-0 έγινε στο 60′ μετά από σουτ του Μαυρίδη, απόκρουση του Πατρή και τον Ταρασιάδη να σκοράρει με σουτ, παίρνοντας το “ριμπάουντ”.
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ευαγγελόπουλος με πλασέ, ύστερα από τροφοδότηση του Μαυρίδη με “τακουνάκι”.

Διαιτητής ήταν ο Συμεωνίδης με βοηθούς τους Ζέρβα και Μηνούδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α.Ε. Καρίτσας: Τσιλέγκερίδης, Αετός, Τζιάμας (74′ Σαμαράς), Τσιλιμίγκας, Ευθυμιάδης, Τρικαλόπουλος, Θ. Μητράκας (70′ Δελαβερίδης), Ελισιάδης, Ταρασιάδης (62′ Ευαγγελόπουλος), Παπαστεργίου, Μαυρίδης.
Α.Ε. Περίστασης: Τοπουζλής, Δελίδης, Φακίτσας (60′ Π. Γεροντίδης), Αγγελάτος, Ελευθεριάδης, Παπαγιαννόπουλος, Κλιάνης, Κ. Γεροντίδης, Ευθυμιάδης, Ταβουκτσής (37′ Πατρής), Νικολαΐδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This