Επιλογή Σελίδας

Μετά την αδυναμία της συμμετοχής του Εύαθλου Πολυκάστρου στην Γ’ Εθνική Κατηγορία και την κάλυψη της κενής θέσης από τους Αετούς Βέροιας, ο Άθλος Αλεξάνδρεια κλήθηκε να συμμετάσχει ως η επιλαχούσα ομάδα στην ανώτερη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος την Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η εξέλιξη αυτή γέμισε με χαρά, όπως είναι φυσικό, τα μέλη του Συλλόγου και όλοι στην ομάδα αδημονούν για την νέα και μεγαλύτερη πρόκληση.

Φυσικά οι ιθύνοντες της ομάδας άμεσα άρχισαν το νέο σχεδιασμό με την προσπάθεια να εστιάζεται στην προσθήκη δύο ακόμη αθλητών,μετά τους Σιτσάνη και Μηντζιαρίδη που αποκτηθηκαν αρχικά, στο ρόστερ του ανδρικού τμήματος.

Ήδη ο ένας ο Δημήτρης Γιαμπατζιδης υπέγραψε στην ομάδα και αναμένεται αρχές της εβδομάδας και η οριστικοποίηση μιας ακόμη μεταγραφής.

Η φιλοσοφία της Ακαδημίας Άθλος που είναι η στήριξη της προσπάθειας από το εφηβικό τμήμα του συλλόγου θα συνεχιστεί στο ακέραιο με τα νέα παιδιά της ομάδας να αποτελούν τον βασικό της κορμό και στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Γι; αυτό άλλωστε και οι αθλητές που ήρθαν φέτος στην ομάδα είναι νέοι στην ηλικία (20-25 ετών) έτσι ώστε να ταιριάζουν με τη φιλοσοφία του συλλόγου

Pin It on Pinterest

Shares
Share This