Επιλογή Σελίδας

Καλές εντυπώσεις άφησε η ΑΕ Καρίτσας στην πρώτη της φιλική αναμέτρηση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νεά ποδοσφαιρική σεζόν, με την ομάδα της Πιερίας να κερδίζει με 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου, στο γήπεδο της Καρίτσας.

Σε έναν αγώνα που διεξήχθη κάτω από αφόρητη ζέστη, και παρακολούθησαν πάνω από 100 θεατές, οι παίκτες του Αλέξανδρου Κούρτογλου είχαν θετική παρουσία κόντρα σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας που βρίσκεται και πιο μπροστά στην προετοιμασία της και άφησαν υποσχέσεις για μια επιτυχημένη σεζόν. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης που είχε διάρκεια 70 λεπτών (δυο ημίχρονα των 35 λεπτών) πέτυχε ο Κυρτέγος στο 7′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το πέναλτι υποδείχθηκε από τον Μέγα σε ανατροπή του Μητράκα από τον Γραικό, έπειτα από προσπάθεια του Αλεξίου.

Στο 25′ ο Καραγκούνης επιχείρησε το σουτ από μακριά αλλά ο Μακρυωνίτης έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 26′ ο Μπουτζίκος έστειλε τη μπάλα άουτ ενώ στο 29′ ο Γαλάνης “είπε όχι” δυο φορές σε σουτ του Πόζογλου.

Στο β’ μέρος, η σημαντικότερη στιγμή ήταν αυτή του 69′ οπότε ο Νούσιας απέκρουσε σωτήρια δυο διαδοχικά σουτ του Μπακουλάτι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Σαλτσίδη και Καλορογιάννη (Πιερίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ Καρίτσας (Αλέξαδρος Κούρτογλου): Γαλάνης (Κούσιας), Καραγκούνης (Χατζηαργυρίου), Λαγδάρης (Λουίς Φερνάντο), Κωτσιόπουλος (Καρτσαμπάς), Δημητρίου (Γκαράτζιας), Τροΐρης (Λυκούργος), Μητράκας (Στίκος), Οικονόμου (Δημητρουλόπουλος), Αλεξίου (Παπαϊωάννου), Κυρτέγος (Τσιώμης), Συράκος (Κουκουνάρας).
Ολυμπιακός Βόλου (Θωμάς Γράφας): Μακρυωνίτης (Σοϊλεμέζογλου), Γραίκος (Πριόνας), Μπουτζίκος (Μπαρούτας), Βοσνακίδης (Πατσής), Ρόκας (Παπαϊωάννου), Καναβός, Σκοπελίτης (Καραλούλης), Καραγκούνης (Κόκκορης), Τσίτας (Μαρούδας), Τζέφερσον (Άντερσον – Μπακουλάτι), Πόζογλου (Πάσχος).

Μετά το τέλος του αγώνα, η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου αναχώρησε για τη Μαγνησία, έχοντας ολοκληρώσει το πρωί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, στο Ελατοχώρι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This