Επιλογή Σελίδας

Την πολύ μεγάλη τους κλάση έδειξαν για ακόμα μία φορά Μάντης και Καγιαλής και με τρομερή αντεπίθεση στις τρεις σημερινές ιστιοδρομίες, είναι εντός Ολυμπιακής πρόκρισης.

Στην μακρινή Ενοσίμα, όπου σε ένα χρόνο θα διεξαχθεί η ιστιοπλοΐα των Ολυμπιακών Αγώνων, διεξάγεται τώρα το παγκόσμιο πρωτάθλημα των 470 με τους άνδρες να παλεύουν για ένα από τα τέσσερα Ολυμπιακά εισιτήρια.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ωκεανός, ουρανός, βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση

Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής δεν ξεκίνησαν καλά στις δύο πρώτες ιστιοδρομίες, όμως κατάφεραν με τρομερή αντεπίθεση να πάρουν 7η, 4η και 3η θέση στις σημερινές τρεις ιστιοδρομίες και να ανέβουν στη 12η θέση της κατάταξης. Το πιο σημαντικό είναι ότι βρέθηκαν εντός Ολυμπιακής πρόκρισης, καθώς από τις χώρες που δεν πήραν το εισιτήριο πέρσι στο Άαρχους, από πάνω μας είναι η Ουγγαρία με την Τουρκία, όμως ακόμα έχει μέλλον αγώνας καθως είμαστε στα μισά. Το δεύτερο ελληνικό πλήρωμα, οι Παπουτσόγλου – Ορφανός με 18-16-12 σήμερα ειναι στην 40ή θέση.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό

Όσον αφορά στις γυναίκες, Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου δεν έχουν μεγάλο άγχος καθώς έχουν εξασφαλίσει για την Ελλάδα το Ολυμπιακό εισιτήριο. Με 14η, 13η και 6η θέση σήμερα, ανέβηκαν στην 8η της γενικής με 38 βαθμούς και την ομάδα της Βρετανίας που είναι τρίτη, να έχει 20. Δεν τα πήγαν καλά οι Σπανάκη – Παπαδοπούλου με 35η, 35η και 30ή θέση.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This