Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Αυλαία του τρίτου προκριματικού γύρου και η Strasbourg, η μοναδική γαλλική ομάδα με επίσημες υποχρεώσεις, ταξιδεύει στο Plovdiv για να αντιμετωπίσει τη Lokomotiv. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Lokomotiv Plovdiv – RC Strasbourg Alsace     @ Stadion Locomotiv, Plovdiv

Έναν γύρο πριν τα play-off της διοργάνωσης και δύο πριν τους ομίλους, η Strasbourg του Thierry Laurey είχε την τύχη να βρει μια ομάδα στα μέτρα της. Πέρασε με δυσκολία την Maccabi Haifa στον προηγούμενο γύρο (3-1 εντός και 1-2 εκτός), σε ένα ζευγάρι που η αγωνιστική ετοιμότητα δεν ήταν στο επιθυμητό επίπεδο. Η έλλειψη φυσικής κατάστασης και ομοιογένειας λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά.

Στη σημερινή μάχη η Strasbourg μπαίνει με το ρόλο του φαβορί, αν και το παιχνίδι κρύβει παγίδες μιας και η αντίπαλος είναι πιο έτοιμη και βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστική δράση (2-1-1 σε 4 ματς του πρωταθλήματος). Τα μέχρι τώρα αποτελέσματά της έχουν γκολ (4/6 over+gg) και η σημερινή πρώτη μάχη θέλει προσοχή.

Πρωταρχικός στόχος το γκολ για τους φιλοξενούμενους απόψε. Δεν εξηγείται η τόσο χαμηλή απόδοση στο διπλό, ενώ το αγαπημένο τους ευρωπαϊκό σημείο είναι τα 2-3 γκολ, που είναι και η βασική μας επιλογή.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Europa League (3e Tour Preliminaire)
20:30 Lokomotiv Plovdiv – RC Strasbourg 2 – 3 Goals (1.95) 0-1 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This