Επιλογή Σελίδας

Νέος προπονητής στο τμήμα βόλεϊ γυναικών της ΕΑ Λάρισας αναλαμβάνει ο Βασίλης Τσιουπλής.

Ο 43χρονος κατερινιώτης τεχνικός, έχει ήδη σημαντικές παραστάσεις στην προπονητική του πορεία. Ξεκίνησε σαν αθλητής από τον Αρχέλαο Κατερίνης, αγωνίστηκε στο Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης, στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, στη Νίκη Αιγινίου και στον Πιερικό.

Η αρχή της προπονητικής του καριέρας έγινε στα αναπτυξιακά τμήματα παίδων και κορασίδων του Αρχέλαου, συνέχισε την περίοδο 2017/8 ως βοηθός προπονητή στην ομάδα του Πανναξιακοού στην Α1 Γυναικών, και την προηγούμενη σαιζόν εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στον Πιερικό (Α2 Ανδρών, Β’ Εθνική Γυναικών και στα αναπτυξιακά αγωνιστικά τμήματα αγοριών και κοριτσιών του Συλλόγου).

Τη φετινή χρονιά θα κάνει το βήμα παραπάνω και θα αναλάβει πρώτος προπονητής στην ομάδα της ΕΑ Λάρισας, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2.

Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε:

“Η ιστορία και το βάρος του ονόματος της ΕΑ Λάρισας ήταν πολύ σημαντικός λόγος να αναλάβω την ομάδα. Είναι ένα νέο βήμα για εμένα, θα προετοιμαστούμε για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 με στόχο να παίξουμε όμορφο βόλεϊ. Από εκεί και πέρα, όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι να έχουμε όλοι μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This