Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Η σαιζόν 2019/20 είναι προ των πυλών και η αυλαία ανοίγει με τον καλύτερο τρόπο στο Πριγκιπάτο. Monaco εναντίον Lyon και όλα τα φώτα στραμμένα στη μεγάλη μάχη. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

AS Monaco – Olympique Lyonnais     @ Stade Louis II, Monte Carlo

Μια σαιζόν όλο προσδοκίες για τις δύο ομάδες ξεκινά. Οι γηπεδούχοι θέλουν να αφήσουν πίσω την καταστροφική περυσινή σαιζόν όπου εξασφάλισαν την παραμονή τους την τελευταία αγωνιστική, μιας και τερμάτισαν μόλις δύο βαθμούς από τα μπαράζ και τρεις από τον απευθείας υποβιβασμό. Η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας με την πρόσληψη του Thierry Henry αποσυντόνισε την ομάδα και η επαναπρόσληψη του Leonardo Jardim μεσούσης της περιόδου έσωσε κάπως τα πράγματα, χωρίς όμως θεαματικά αποτελέσματα.

Από την άλλη πλευρά η Lyon πραγματοποίησε μια αρκετά καλή σαιζόν με αρκετά καλά αλλά και. άσχημα. Η πορεία της στο Championnat ήταν καλή δεδομένης και της εντυπωσιακής της παρουσίας στο Champions League (αποκλείστηκε στους 16 από την Barcelona), αλλά γνώρισε πρόωρους αποκλεισμούς στα εγχώρια κύπελλα. Παρά την εξασφάλιση της μίας θέσης στο φετινό Champions League, δεν ήταν αρκετό για να παραμείνει στο τιμόνι ο Bruno Genesio, που αντικαταστάθηκε από τον Βραζιλιάνο (ρούκι στους γαλλικούς πάγκους) Silvinho.

Παράδοση με αρκετά γκολ ανάμεσα στις δύο ομάδες με μοιρασμένα τα αποτελέσματα την τελευταία 10ετία (3-3-2). Χωρίς να βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας -λογικό για τέτοια περίοδο του Αυγούστου- θεωρούμε ότι δύσκολα οι άμυνες θα μείνουν ανέπαφες. Η Monaco έδειξε να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση στα φιλικά και γι’ αυτό το λόγο θα πάμε στον συνδυασμό της διπλής ευκαιρίας και των δύο τουλάχιστον γκολ στο ματς.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J1)
21:45 AS Monaco – Olympique Lyonnais 1X & Over 1.5 Goals (2.17) 0-3 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This