Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Τρεις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού της 1ης αγωνιστικής του Championnat, με τις οποίες πέφτει η αυλαία.

Το πρόγραμμα ξεκινά από το Pierre-Mauroy της Lille εκεί όπου η γηπεδούχος, μετά την εξαιρετική περυσινή της πορεία και τη 2η θέση, θα επιδιώξει να ξεκινήσει με το δεξί τη φετινή της προσπάθεια. Απέναντί της η Nantes των πολλών -κυρίως διοικητικών- προβλημάτων που μάλιστα παρουσιάζεται πολύ αποδυναμωμένη στο μεταγραφικό παζάρι. Ο άσος εδώ έχει πολλές πιθανότητες και μας προσφέρεται σε πολύ καλές τιμές. 

Στο Stade de la Meinau η Strasbourg εν μέσω αγώνων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League (ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με την Plovdiv, μετά το υπέρ της 1-0 εκτός) υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη ειδικά εκτός έδρας Metz. Σίγουρα σε καλύτερο στάδιο ετοιμότητας η γηπεδούχος, όμως σίγουρα θα βγάλει κάποια κόπωση και η Metz μπορεί να το εκμεταλλευθεί. Το αμφίσκορο αποτέλεσμα είναι η επιλογή μας λοιπόν.

Η αυλαία της ημέρας αλλά και της αγωνιστικής περνά από το Παρίσι, εκεί όπου η Paris SG υποδέχεται τη Nimes με μοναδικό στόχο να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα, όχι αγωνιστικά, την επισκιάζουν και να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα αλλά και εντυπωσιακό σκορ. Η προϊστορία στηρίζει την ομάδα του Tuchel και γι’ αυτό το λόγο θα πάμε με ένα πολύ ωραίο συνδυαστικό.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J1)
16:00 Lille OSC – FC Nantes 1 (2.02) 2-1 FT
18:00 RC Strasbourg – FC Metz Goal/Goal (2.11) 1-1 FT
22:00 Paris St.Germain – Nimes Olympique 1/1 HT/FT & Over 2.5 Goals (1.75) 1-0/3-0 HT/FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This