Επιλογή Σελίδας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η στάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Πάλης στην Άμμο που πραγματοποιήθηκε στην Ουκρανία, με την Ελλάδα να κατακτά δύο μετάλλια. Η Κατερίνα Πιτσιάβα στέφθηκε Παγκόσμια πρωταθλήτρια στα +70κ., ενώ ο Γιώργος Κουλοχίδης κατέκτησε το χάλκινο στα 80κ.

Η Πιτσιάβα ήταν απλά ασυναγώνιστη και έφτασε με σχετική άνεση στο πρώτο σκαλί του βάθρου! Νίκησε διαδοχικά τις Φρίσεθ (Νορβηγία) με 3-1, Γκότφριντ (Ουκρανία) με 3-1, Μπετάνζο (ΗΠΑ), 3-0 και Κοβάλσκα (Ουκρανία) με 4-0 και ακούστηκε ο Εθνικός μας ύμνος!

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Γιώργος Κουλοχίδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής έχασε από τους Μιχαίλοφ (Ουκρανία) με 1-0 και Πονομένκο (Ουκρανία) με 3-0, αλλά οι νίκες επί των Ζάλοβα (Ουκρανία) με 3-1 και Αμπντιμαζίτ (Κιργιζία) με 2-0 του έδωσαν το χάλκινο μετάλλιο.

Ατυχος στάθηκε στα +90κ. ο Γιάννης Καργιωτάκης, ο οποίος έχασε το μετάλλιο λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα, καταλαμβάνοντας την 4η θέση. Απέναντι στον Ζακαρίεφ (Ουκρανία) ήρθε 1-1, αλλά η ισοπαλία δεν τον ευνόησε.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This