Επιλογή Σελίδας

Η Μαρία Σάκκαρη έχασε μόνο 3 games από την Camila Giorgi, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Western & Southern Open στο Σινσινάτι.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επιβλήθηκε της Ιταλίδας με 6-3, 6-0 και πήρε σε μια κάτι περισσότερο από μια ώρα την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Western & Southern Open.

Και οι δυο παίκτριες δυσκολεύτηκαν να βρουν ρυθμό στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και έγιναν break στα 5 πρώτα games, 3 για τη Σάκκαρη και 2 για την Giorgi. Η Μαρία ήταν η πρώτη που κράτησε το σερβίς της, για να προηγηθεί με 4-2, ενώ έκανε ένα ακόμη break στο 9ο game και ολοκλήρωσε το σετ με 6-3.

Παίζοντας χωρίς καμιά πίεση, η Μαρία κυριάρχησε στο 2ο σετ, στο οποίο δεν έχασε ούτε ένα game, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει τον αγώνα με 8 συνεχόμενα κερδισμένα games και να “κλειδώσει” την πρόκριση σε 63 λεπτά.

Μετά τις ήττες της στα ημιτελικά του Σαν Χοσέ και στον 1ο γύρο του Τορόντο, η Μαρία επέστρεψε στις επιτυχίες και πήρε ένα εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Σινσινάτι. Εκεί θα συναντήσει την Petra Kvitova, στην πρεμιέρα της Τσέχας στο τουρνουά.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This