Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Τυπική διαδικασία για τη Strasbourg ο επαναληπτικός αγώνας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League κόντρα στη Lokomotiv Plovdiv. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

RC Strasbourg Alsace – Lokomotiv Plovdiv     @Stade de la Meinau, Strasbourg

Α’ Ματς: 0-1 (11′ Mitrovic)

Πιο εύκολα απ’ ότι αναμενόταν πήρε τη νίκη στη Βουλγαρία η Strasbourg. Ένα αποτέλεσμα που κρίθηκε από το γρήγορο γκολ αλλά και την αποβολή του αμυντικού Tomasevic που αποδυνάμωσε τους γηπεδούχους στην προσπάθειά τους να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Εκτός της ποιότητας όπου η γαλλική ομάδα υπερέχει, το αριθμητικό μειονέκτημα της Lokomotiv καθόρισε σε μεγάλο βαθμό την αγωνιστική της συμπεριφορά. Πλέον αναζητά ένα ποδοσφαιρικό θαύμα για να προκριθεί στα Play-off της διοργάνωσης.

Η γηπεδούχος Strasbourg δεν τα κατάφερε προ ημερών στην πρεμιέρα του Championnat, παραχώρησε εντός έδρας 1-1 στη Metz. Είχε το μυαλό της και στον σημερινό επαναληπτικό, όπως επίσης της κοστίζουν σε κόπωση τα συνεχόμενα παιχνίδια. Από την άλλη η Lokomotiv βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση εντός συνόρων, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση με τρεις νίκες στα πρώτα πέντε ματς πρωταθλήματος.

Η υπόθεση-πρόκριση και η νίκη είναι πολύ πιθανά όπως και αντικατοπτρίζουν οι αποδόσεις. Δεν θα ακολουθήσουμε όμως σημείο και θα πάμε στην επιλογή των 1-3 γκολ μιας και βλέπουμε ότι οι γηπεδούχοι ίσως κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενόψει των υποχρεώσεων τους.
.
.
Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Europa League (3e Tour Preliminaire)
21:30 RC Strasbourg Alsace – Lokomotiv Plovdiv 1 – 3 Goals (1.68) 1-0 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This