Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Μεγάλη σε αξία και έκταση νίκη της Lyon επί της Angers (6-0) που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Ligue 1. Το σημερινό πρόγραμμα συνεχίζεται με έξι αναμετρήσεις.

Η σημερινή 6αδα επιλογών βασίζεται σε δύο σημεία (με στήριξη), μια διπλή ευκαιρία, δύο σημεία με γκολ και ένα συνδυασμό. Πάμε αρχικά με τα δύο μεγάλα ονόματα της αγωνιστικής που δεν είναι άλλη από τις Lille και Monaco. Φαβορί για να διπλασιάσει τις νίκες της η Lille που πάντως θα δυσκολευτεί στη έδρα της Amiens- κατά συνέπεια η διπλή ευκαιρία με λίγα γκολ μοιάζει καλή επιλογή. Επιστροφή στα καλά αποτελέσματα και για την ομάδα του Πριγκιπάτου που -βάσει και της καλής παράδοσης- έχει τον πρώτο λόγο. Διπλό με επιστροφή σε περίπτωση ισοπαλίας, όπως και ο άσος της Toulouse που παρά την αρνητική της πρόσφατη προϊστορία κόντρα στην Dijon ξέρει πώς να παίρνει αποτελέσματα.

Δύο ζευγάρια ομάδων που δεν ξεκίνησαν καλά και μονομαχούν είναι αυτό της Nantes με τη Marseille και της Bordeaux με τη Montpellier. Πολύ ευνοϊκή η παράδοση των εκατέρωθεν γκολ στο πρώτο ζευγάρι και θα το ακολουθήσουμε ενώ παρά την εντός έδρας ήττα-έκπληξη η Montpellier έχει την ικανότητα να δραπετεύσει με θετικό αποτέλεσμα από το Matmut Atlantique. Τουλάχιστον δεν θα ηττηθεί. Στις δύο αυτές αμφίρροπες αναμετρήσεις, θεωρούμε πως υπάρχει πολλή ισοπαλία καθώς καμία απ’ αυτές δεν θα θελήσει το 0/2 στο ξεκίνημα αυτό.

Τέλος στο πιο σημαντικό ματς από πλευράς ιδιαιτερότητας, λόγω τοπικής έχθρας, Nimes εναντίον Nice στο ντέρμπι του Γαλλικού Νότου. Αμφότερες ψάχνονται και δεν είναι έτοιμες αγωνιστικά, ωστόσο θα αντιμετωπίσουν επιθετικό πρόβλημα λόγω των περιορισμένων επιλογών. Επιλογή μας το under που προσφέρεται σε πολύ υψηλή απόδοση (αλλά δεν μας ανησυχεί).
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J2)
18:30 FC Nantes – Olympique de Marseille Goal/Goal (1.89) 0-0 FT
21:00 Amiens SC – Lille OSC X2 & Under 3.5 Goals (1.65) 1-0 FT
21:00 FC Girondins de Bordeaux – Montpellier HSC X2 (1.53) 1-1 FT
21:00 FC Metz – AS Monaco 2 Draw No Bet (1.71) 3-0 FT
21:00 Nimes Olympique – OGC Nice Under 2.5 Goals (1.80) 1-2 FT
21:00 Toulouse FC – Dijon FCO 1 Draw No Bet (1.50)
1-0 FT

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This