Επιλογή Σελίδας

Το UEFA Champions League επιστρέφει και στην Cosmote TV θα φιλοξενηθούν ζωντανά και αποκλειστικά όλοι οι αγώνες από τη φάση των play offs μεταξύ των οποίων, και αυτοί που θα κρίνουν την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους της διοργάνωσης. Σε αυτό το τελευταίο βήμα πριν την εκκίνηση της σεζόν με τη φάση των ομίλων, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Κράσνονταρ.

Η δράση στα κανάλια Cosmote Sport ξεκινά την Τρίτη 20 Αυγούστου στις 22:00, με την 1η αγωνιστική της φάσης των Play-Offs και τους αγώνες ΑΠΟΕΛ – Άγιαξ, Λίντσερ – Κλαμπ Μπριζ και Κλουζ – Σλάβια Πράγας. Λίγο πριν την έναρξη των ματς, στην εκπομπή UEFA Champions League Show (20:00, Cosmote Sport 1HD) με τους Αριάνα Παπαγιάννη, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο, θα προβληθούν ειδικά βίντεο για τα τρία ζευγάρια της ημέρας, από τα οποία ξεχωρίζει το ΑΠΟΕΛ – Άγιαξ. Οι Ολλανδοί που πέρυσι έφτασαν μία ανάσα από τον τελικό της διοργάνωσης φαντάζουν φαβορί κόντρα στους Κύπριους που έκαναν ανατροπή κόντρα στην Καραμπάγκ και θα αναζητήσουν την υπέρβαση. Επίσης, στην εκπομπή θα προβληθεί εκτενές ρεπορτάζ και θα γίνουν απευθείας συνδέσεις με το Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης και τους Δημήτρη Σπηλιόπουλο και Έλενα Παπαδοπούλου, για τη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και της Κράσνονταρ, ενώ θα παρουσιαστούν τα τελευταία νέα και οι πιθανές ενδεκάδες.

Την Τετάρτη 21 Αυγούστου, ημέρα που ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κράσνονταρ η εκπομπή UEFA Champions League Show θα έχει από τις 20:00 ανοιχτή γραμμή με τον αγωνιστικό χώρο για τις αφίξεις των ομάδων, τις αποκλειστικές συνεντεύξεις παικτών, τα τελευταία νέα και τις ενδεκάδες. Ο Τάσος Κολλίντζας θα έχει καλεσμένο τον πρώην διεθνή άσο Στέλιο Γιαννακόπουλο, ο οποίος θα κάνει τις προβλέψεις του για την αναμέτρηση, ενώ  το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο της Cosmote TV θα μεταφέρει ζωντανά όλα τα γεγονότα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. Στις 22:00, παράλληλα με την «ελληνική μάχη» θα μεταδίδονται αποκλειστικά και τα άλλα δύο ματς της βραδιάς: Γιανγκ Μπόις – Ερυθρός Αστέρας και Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Ρόζενμποργκ.

Με τη λήξη των αγώνων του διημέρου 20 και 21 Αυγούστου οι τηλεθεατές θα παραμένουν συντονισμένοι στο Cosmote Sport 1HD, καθώς το UEFA Champions League Show θα επιστρέφει με εκτενή highlights, ψηφιακή ανάλυση των παιχνιδιών, πλούσιο ρεπορτάζ και όλο τον απόηχο από τα Social Media. Στο κανάλι, θα υπάρχει, επίσης, η εκπομπή Λεπτό προς Λεπτό με όλη τη δράση και των τριών αγώνων κάθε ημέρας.

Η δεύτερη αγωνιστική θα διεξαχθεί το διήμερο 27 και 28 Αυγούστου και θα μεταδοθεί αποκλειστικά από τα κανάλια Cosmote Sport. Με την ολοκλήρωση των αγώνων, θα έχουν γίνει γνωστές οι ομάδες που θα συμπληρώσουν τον πίνακα του φετινού UEFA Champions League.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των play offs:

Ημέρα Ώρα Αγώνας Κανάλι
Τρίτη 20/8 22.00 ΑΠΟΕΛ – Άγιαξ Cosmote Sport 2HD
Τρίτη 20/8 22.00 Κλουζ – Σλάβια Πράγας Cosmote Sport 3HD
Τρίτη 20/8 22.00 Λίντσερ-Μπριζ Cosmote Sport 4HD
Τετάρτη 21/8 22.00 Ολυμπιακός- Κράσνονταρ Cosmote Sport 2HD
Τετάρτη 21/8 22.00 Γιάνγκ Μπόις – Ερυθρός Αστέρας Cosmote Sport 3HD
Τετάρτη 21/8 22.00 Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Ρόζενμποργκ Cosmote Sport 4HD

Pin It on Pinterest

Shares
Share This