Επιλογή Σελίδας

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι μπροστά στα μάτια των οπαδών του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έδωσε ο Πιερικός, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, το βράδυ της Κυριακής, υπό το φως των προβολέων, στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης. Ο τεχνικός του Πιερικού, Απόστολος Στύλος είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι στον αξιόμαχο Εθνικό Νέου Κεραμιδίου του Σωτήρη Ζιώγα, που θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.

Ο Πιερικός που έχει θέσει ψηλά τον πήχη στη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά, έφτασε στη φιλική νίκη με γκολ που πέτυχε ο Μηλιώτης με σέντρα σουτ από δεξιά στο 45′ ενώ η μπάλα σταμάτησε δυο φορές στο οριζόντιο δοκάρι μετά από σουτ των Δεμηρτζόγλου στο α’ μέρος και Κυπαρίσση στο β’ μέρος.

Παρότι οι ομάδες βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας και τα πόδια των παικτών είναι “βαριά” (ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει τον Δία Δίου την προσεχή Τετάρτη εκτός έδρας και τον Απόλλωνα Λάρισας την προσεχή Κυριακή εντός έδρας), οι ποδοσφαιριστές έδειξαν διάθεση και ικανοποίησαν με την παρουσία τους τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του Α’ ΔΑΚ.

Η ομάδα του Πιερικού αγωνίστηκε με δυο διαφορετικές ενδεκάδες, με τον Στύλο να χρησιμοποιεί 24 ποδοσφαιριστές. Δεν έπαιξαν οι Σαχινίδης και Χαρτσιάς που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα καθώς και ο τραυματίας Μπαλάφας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Καλορογιάννη και Μαυρογιώργη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Απόστολος Στύλος): Γουναρίδης, Ρογγότης, Τακίδης, Μπούζουρας, Κόλα, Μπουζούκης, Λαμπίρης, Δεμηρτζόγλου, Κριεμάντι, Πετράκος, Μηλιώτης.
Στο β’ μέρος έπαιξαν οι Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Βασιλείου, Παντζιάλας, Ιβανίδης, Β. Τουλίκας, Κυπαρίσσης, Μπενίσκος, Γ. Τουλίκας, Ναρίνογλου, Παγωνίδης καθώς και οι Μαυρίδης, Γιώτσας.
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Σωτήρης Ζιώγας): Σακελλαρίδης, Τσιτλακίδης, Χαλκίδης, Παππάς, Τριανταφύλλου, Καταχιώτης, Κόλα, Κουσουρής, Σαββίδης, Κυπαρίσσης, Κατσάρας.
Επίσης αγωνίστηκαν και οι Καλαϊτζίδης, Μητράκας, Τσιαουσίδης, Υφαντής, Ταβουκτσής, Δήμος, Σταλίκας, Σκούρτι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This