Επιλογή Σελίδας

Το πρωτάθλημα αρχίζει και μαζί του επιστρέφει η αγαπημένη συνήθεια για τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου!

Το Open Sport με τον Μανώλη Σφακάκη θα μας κρατά αθλητική συντροφιά για δεύτερη σεζόν κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12:50.

Η δυνατή ομάδα του αθλητικού τμήματος του Open είναι έτοιμη και φέτος να γεμίσει τα μεσημέρια μας με εντυπωσιακό θέαμα, αποκλειστικές συνεντεύξεις, ζωντανές συνδέσεις, πλούσιο ρεπορτάζ, αφιερώματα και υπέροχες αθλητικές ιστορίες!

Αυτό το Σάββατο 24 Αυγούστου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει ποδαρικό στην εκπομπή με αποκλειστικές δηλώσεις ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα στην Κίνα!

Μεγάλο κομμάτι της εκπομπής θα είναι αφιερωμένο στην πρεμιέρα της Super League, τα τελευταία μεταγραφικά νέα των ομάδων, καθώς και τα ματς των τριών εκπροσώπων της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ οι τηλεθεατές του Open θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν γκολ από όλα τα σημαντικά ματς της εβδομάδας στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς και ένα χορταστικό βίντεο με τα 20 πιο εντυπωσιακά γκολ που σημειώθηκαν στις τρεις εβδομάδες που η εκπομπή… έκανε διακοπές!

Την Κυριακή, τον πρώτο λόγο θα έχει το ρεπορτάζ από τα τρία παιχνίδια που θα έχουν διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου για τη Super League, ενώ το θέμα που θα κάνει τη διαφορά είναι η αναλυτική παρουσίαση της χρήσης του VAR που μπαίνει για τα καλά στη ζωή μας με την εφαρμογή του στα ελληνικά γήπεδα. Όπως πάντα όμως, το μεγαλύτερο κομμάτι της εκπομπής θα είναι αφιερωμένο στα highlights από τους αγώνες του Σαββάτου στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με χορταστικό ποδοσφαιρικό θέαμα!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This