Επιλογή Σελίδας

Σε ενίσχυση του προπονητικού team προχώρησε ο Βαφύρας, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Αλεξιάδη. Ο Γιώργος Αλεξιάδης είναι γυμναστής, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί ως head coach στην ομάδα μπάσκετ του Κορινού, ενώ διατηρεί τμήματα ακαδημιών στην ίδια περιοχή. Έχει πολύ μεγάλη  επαγγελματική εμπειρία ως προπονητής και γυμναστής (personal trainer), με έμφαση στις αναπτυξιακές ηλικίες (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) σε θέματα φυσικής κατάστασης, διατροφής και προετοιμασίας αθλητών. Συνεργάτης ιδιωτικών γυμναστηρίων εντός και εκτός Κατερίνης, πατέρας δύο παιδιών, εθελοντής αιμοδότης – διασώστης. Σλόγκαν του και στάση ζωής: «Συνεχής εξέλιξη και εκπαίδευση, γινόμαστε πρώτα καλύτεροι εμείς και αλλάζουμε τον κόσμο γύρω μας. Το αποτέλεσμα σίγουρο».

Στον Βαφύρα έρχεται να αναλάβει τμήματα ακαδημιών, και assistant coach δίπλα στον Μιχάλη Σαραπτσή στο τμήμα των ανδρών. Παράλληλα θα αναλάβει το κομμάτι της φυσικής κατάστασης όλων των αθλητών του Συλλόγου, καθώς και την ενημέρωση και την καθοδήγηση στα θέματα διατροφής και υγείας.

Η σχετική ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Βαφύρα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη του coach Γιώργο Αλεξιάδη στην οικογένεια του Συλλόγου μας. Έχουμε πειστεί πως οι γνώσεις του τόσο σε θέματα μπάσκετ όσο και σε θέματα εκγύμνασης, υγείας και διατροφής, μπορούν να μας βοηθήσουν να ανέβουμε επίπεδο στο θέμα των παροχών του Συλλόγου προς τους αθλητές και τις αθλήτριες του καθώς και στις οικογένειές τους”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This