Επιλογή Σελίδας

Με τα έξι από τα επτά ελληνικά πληρώματα που έχουν δηλωθεί να ρίχνονται στη μάχη ανοίγει το πρωί της Κυριακής 25 Αυγούστου στο Λιντς της Αυστρίας  η αυλαία του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών.

Ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα που έχει ιδιαίτερη σημασία αφού, όπως συμβαίνει κάθε προολυμπιακή χρονιά, δίνονται τα πρώτα και περισσότερα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το 2020.

Πρώτη στις 11:26 αγωνίζεται η δίκωπος των κοριτσιών με τις Μ. Κυρίδου – Χ. Μπούρμπου (οι πρώτες τέσσερις βάρκες συνεχίζουν στα προημιτελικά), ακολουθεί στις 11:46 το αντίστοιχο πλήρωμα των ανδρών με τους Θ. Παλαιοπάνο – Γ. Καλανδαρίδη (πρώτες τέσσερις βάρκες συνεχίζουν στα προημιτελικά), στις 12:21 το διπλό ελαφρών βαρών των ανδρών με τους Π. Γκαϊδατζή – Α. Παπακωνσταντίνου (οι τρεις πρώτοι συνεχίζουν στα προημιτελικά), στις 14:11 το σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών με τον Λευτέρη Κόνσολα (οι τρεις πρώτοι πάνε στα προημιτελικά), στις 17:52 το σκιφ γυναικών με την Κατερίνα Νικολαΐδου (οι δυο πρώτες συνεχίζουν στα προημιτελικά) και τέλος στις 17:57 το σκιφ ανδρών με τον Στέφανο Ντούσκο (οι δυο πρώτοι συνεχίζουν απευθείας χωρίς επαναληπτικό για να πάνε προημιτελικά).

Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας έχει ένα διάλειμμα από τις 14:30 ως τις 16:15.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This