Επιλογή Σελίδας

Απευθείας στα προημιτελικά της δίκωπου άνευ πέρασε το ελληνικό πλήρωμα των γυναικών με τις Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου που αγωνίστηκαν νωρίς στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Ανδρών -Γυναικών που διεξάγεται στο Λινζ της Αυστρίας. Οι χρυσές Παγκόσμιες πρωταθλήτριες στη κατηγορία κάτω των 23 πριν σχεδόν ένα μήνα στη Φλόριντα των ΗΠΑ πήραν τη 2η θέση στη σειρά τους με χρόνο 7.13.98 και δε θα χρειαστεί να δώσει επαναληπτικό αγλώνα για να προκριθούν στα προημιτελικά. 

Σπουδαία πρεμιέρα έκανε ο Στέφανος Ντούσκος στο σκιφ των ανδρών. Ο πρωταθλητής των Ιωαννίνων πήρε την πρώτη θέση στη σειρά του με χρόνο 7.05.55 και πέρασε στην πρώτη φάση των προημιτελικών αποφεύγοντας τουλάχιστον μια κούρσα.    

Την πρόκριση για τα προημιτελικά πήρε και στο σκιφ ελαφρών βαρών ο Λευτέρης Κόνσολας. Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε στην 3η θέση στον προκριματικό με χρόνο 7.20.74 και θα θα χρειαστεί να πάρει μέρος στον επαναληπτικό  

Αντίθετα η δίκωπος των ανδρών με τους Θανάση Παλαιοπάνο και Γιάννη Καλανδαρίδη θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό αφού στον προκριματικό πήρε την 5η θέση με χρόνο 6.43.88 όπως και το διπλό ελαφρύ των ανδρών με τους Πέτρο Γκαϊδατζή – Αντώνη Παπακωνσταντίνου  που ήταν 4ο στον προκριματικό με χρόνο 6.51.27 .

Η Κατερίνα Νικολαΐδου στο σκιφ γυναικών πήρε την 4η θέση με χρόνο 8.28.66 Η πρωταθλήτρια μας που ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες με ένα πρόβλημα  υγείας θα έχει ακόμα μια ευκαιρία να περάσει στα προημιτελικά από τον επαναληπτικό

 Νοκ άουτ η Τσαμοπούλου λόγω τραυματισμού στη θέση της η Χριστοδουλίδη

Αύριο 26 Αυγούστου, δεύτερη μέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, θα πέσει στη μάχη και το έβδομο ελληνικό πλήρωμα με την Άσπα Χριστοδουλίδη να παίρνει τη θέση της Δήμητρας Τσαμοπούλου, αφού η συναθλήτρια της Αννέτας Κυρίδου δεν μπορεί να πάρει μέρος λόγω ενός τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο θώρακα τον οποίο κατέστη αδύνατον, παρά της προσπάθειες και των γιατρών, να ξεπεράσει.   

Pin It on Pinterest

Shares
Share This