Επιλογή Σελίδας

Υποσχέσεις για μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν άφησε ο Πιερικός, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Λάρισας, σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης. Η ομάδα του Απόστολου Στύλου, κόντρα στους Θεσσαλούς που αγωνίζονται δυο κατηγορίες πάνω, εμφανίστηκε πολύ ανταγωνιστική και ικανοποίησε τους περίπου 200 θεατές που παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Στο α’ μέρος οι Κατερινιώτες είχαν την υπεροχή και “άγγιξαν” το γκολ με σουτ του Πετράκου που όμως σταμάτησε στη συμβολή των δοκών. Στο β’ μέρος, ο ρυθμός έπεσε, ελέω και των πολλών αλλαγών των δυο προπονητών, και ο Απόλλων προηγήθηκε με πλασέ του Βαγενά στο 79′. Ο Πιερικός που θα μπορούσε να σκοράρει και σε προσπάθειες των Μπενίσκου και Χαρτσιά, έφτασε στην ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χαρτσιά (το κέρδισε ο Κυπαρίσσης) στο 86′.

Επόμενο φιλικό για τον Πιερικό είναι αυτό του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΑΣ Γιαννιτσών.

 

Πιερικός (Απόστολος Στύλος): Γουναρίδης (Παπατολίκας), Μπούζουρας (Λαζαρίδης), Ρογγότης, Τακίδης (Παγωνίδης), Β. Τουλίκας (Κόλα), Ιβανίδης (Βασιλείου), Μπουζούκης (Λαμπίρης), Πετράκος (Γ. Τουλίκας), Μηλιώτης (Χαρτσιάς), Δεμηρτζόγλου (Κυπαρίσσης), Σαχινίδης (43′ Μπενίσκος – Κριεμάντι). 
Απόλλων Λάρισας (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Νούσιος, Κούλπας, Νύκταρης, Κακάμης, Λίταινας, Καρατάσιος, Ναζίμ, Γκουντρουμπής.
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Θεολόγης, Γεωργουσόπουλος, Γαρυφαλλόπουλος, Σιφναίος, Κοντοθανάσης, Κοσμίδης και Βαγενάς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This