Επιλογή Σελίδας

Νέα φανέλα για την ΚουΠα Κιλκίς σχεδιασμένη από το μόνιμο της συνεργάτη ένδυσης τα τελευταία δύο χρόνια. To γκρι και το πορτοκαλί με μικρές πινελιές λευκού και μαύρου είναι τα χρώματα που την αποτελούν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Γκρι

Είναι το χρώμα της διαύγειας, της ουδετερότητας και της σοφίας με στοιχείο το μέταλλο. Το χρώμα του ατσαλιού, του σιδήρου, του σκληρού δύσκολα να λυγίσει υλικού. Το μέταλλό της άλλωστε έδειξε η ομάδα σε πολλά από τα παιχνίδια της περσινής περιόδου όταν επέστρεφε στο σκορ, όταν αρνιόταν γενικότερα να ηττηθεί.

Πορτοκαλί

Πρόκειται για το χρώμα της κοινωνικότητας και του ανοιχτού πνεύματος με στοιχείο τη φωτιά Χρώμα ενδιάμεσο (αποτελεί την ένωση του κόκκινου και του κίτρινου) που εμπνέει, ισορροπεί και απελευθερώνει. Είναι το χρώμα των ιδεών και της φαντασίας. Διεγείρει την δημιουργικότητα και φανερώνει φιλοδοξία και ενεργητικότητα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η φανέλα είναι ψηφιακά τυπωμένη λιτή στη σχεδίασή της χωρίς υπερβολές με αναγραφόμενο το ΚOUPA στην εμπρός και το ΚILKIS ξεχωριστά στην πίσω όψη δηλώνοντας έτσι με εμφατικό τρόπο τον τόπο από τον οποίο προέρχεται ο σύλλογος.

Ευχάριστη πινελιά και η ελληνική σημαία (που κατά τον γράφοντα πρέπει να υπάρχει υποχρεωτικά σε κάθε αθλητική ενδυμασία ελληνικού συλλόγου οποιουδήποτε αθλήματος) τυπωμένη στην πλάτη της φανέλας, αλλά και το λογότυπο της ομάδας σε μικρότερο στρογγυλό πλαίσιο.

Η ρίγα υπό γωνία 25 μοιρών με κλίση προς τα κάτω που περιβάλλει όλη την επιφάνεια της φανέλας (μοιάζει με άνοιγμα χεριών – πρόσκληση, αγκαλιά) συμβολίζει τη διάθεση της ομάδας να αγκαλιάσει τους φίλους της αλλά και όλο το φίλαθλο κόσμο της πόλης, προσκαλώντας τους να συμμετάσχουν στο νέο ταξίδι που προβλέπεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο μήνα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This