Επιλογή Σελίδας

Ιστορική μέρα η σημερινή για την A.E. Kαρίτσας,  καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της συμμετείχε στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος, ούσα Κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. Πιερίας. 

Ειδικότερα, σήμερα το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς, η ομάδα μας αντιμετώπισε τον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, στα πλαίσια της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, λόγω της ανυπόφορης ζέστης, η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου, ξεκίνησε με το δεξί τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της και με μια εμφατική εμφάνιση, επικράτησε με 0-4, κερδίζοντας με τον τρόπο αυτό την πρόκριση για τη 2η φάση του θεσμού.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε σοβαρή, δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες και προηγήθηκε στο 31ο λεπτό, όταν μετά από ωραίο συνδυασμό του Γκίκα με το Λαγδάρη και σέντρα του τελευταίου, ο Αλεξίου με ωραία προβολή πέτυχε το 0-1. Παρά τη συνεχή πίεση και τις ευκαιρίες, το 0-1 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο 47ο λεπτό, η ομάδα μας πέτυχε το 0-2, μετά από υπέροχη ατομική προσπάθεια του Γκίκα και ευθύβολο σουτ εκτός περιοχής.

Στο 74ο λεπτό, ο Συράκος με ωραία ασίστ, έβγαλε τετ α τετ τον Λουίς Φερνάντο, ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να πετύχει το 0-3.

Στο 77ο λεπτό, ο Συράκος και πάλι με όμορφη σέντρα τροφοδότησε τον Αλεξίου, ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το τελικό 0-4 για την ομάδα μας.

Στο 85ο λεπτό, ο Ράντος απόκρουσε πέναλτι του Στεφανίδη, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της Α.Ε. Καρίτσας.

Με τον τρόπο αυτό, η ομάδα μας συνεχίζει στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, στοχεύοντας να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους : Ράντο, Καραγκούνη, Δημητρίου, Κωτσιόπουλο, Λαγδάρη, Οικονόμου, Τροίρη, Λουίς Φερνάντο, Γκίκα, Συράκο και Αλεξίου.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι : Δημητρουλόπουλος, Μητράκας και Τσιώμης.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί την ψησταριά  ‘Λεωνίδας’, για την ευγενική προσφορά γεύματος στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, πριν τη αναχώρησή της για τη σημερινή αναμέτρηση.

 

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας
της Α.Ε. Καρίτσας 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This