Επιλογή Σελίδας

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γήπεδο μπάσκετ και παπούτσια

Πραγματοποιήθηκε χθες (26/8) στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βέροιας Δημήτριος Βικέλας, η πρώτη προπόνηση της σεζόν 2019/20 για το ανδρικό τμήμα των Αετών Βέροιας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, άτομα κάθονται, άτομα κάνουν σπορ, γήπεδο μπάσκετ, κοντά ρούχα, παπούτσια και εσωτερικός χώρος

Παρουσία του προέδρου της ομάδας, Σίμου Γαβριηλίδη, του Γενικού Γραμματέα, Αργύρη Τσιγγενόπουλου, του τεχνικού επιτελείου (ο προπονητής Ντάνης Τυριακίδης, ο βοηθός του Κώστας Κασάπης και ο γυμναστής, Γιάννης Τζιουμάκης) αλλά και έντεκα εκ των δεκατεσσάρων αθλητών που θα αποτελούν το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν, ξεκίνησε η προετοιμασία του συλλόγου ενόψει της συμμετοχής του στη Γ Εθνική Κατηγορία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, άτομα στέκονται, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η προπόνηση περιελάμβανε αρχικά δύο δεκαπεντάλεπτα στο ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου και στίβου του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Βέροιας Δημήτριος Βικέλας και στην συνέχεια με μπάλα εντός του κλειστού, όπου και θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας.

Να σημειώσουμε πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι ενέργειες για τη διεξαγωγή φιλικού τουρνουά με διοργανωτές του Αετούς (εκτός των καθιερωμένων μεμονωμένων αγώνων), ενώ είναι πιθανή η παρουσία μας σε αντίστοιχο τουρνουά εκτός της Ημαθίας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This