Επιλογή Σελίδας

Της Πηνελόπης Γκιώνη

Σε ένα ακόμη βαλκανικό πρωτάθλημα θα βρεθεί η Ελισάβετ Πεσιρίδου, αυτή την φορά χωρίς να κυνηγά όριο για μεγάλη διοργάνωση, παγκόσμιο πρωτάθλημα στην προκειμένη, έχοντάς το όμως στο πίσω μέρος του μυαλού της.

Η 27χρονη πρωταθλήτρια μετά τον σοβαρό τραυματισμό της έχει μπει στις κούρσες με δυναμισμό ξεπερνώντας την μικρή φοβία που της είχε δημιουργηθεί και τρέχοντας με στόχο την υγεία της. Το φετινό της ρεκόρ είναι στα 13.19 και είναι σταθερή σε τέτοιες επιδόσεις ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού της το όριο του 12.93 που απαιτείται για την Ντόχα δεν είναι ανέφικτο όμως δεν είναι και ο πρώτος στόχος. Έτσι, πηγαίνει στο βαλκανικό πρωτάθλημα (Πράβετς, 2-3/9) με βλέψεις για έναν αγώνα που θα ευχαριστηθεί πρώτα, τερματίζοντας υγιής, και έπειτα θα κοιτάξει την επίδοση.

«Είμαι καλά, δεν έχει αλλάξει κάτι. Μόνο, στο ευρωπαϊκό ομάδων ένιωσα πόνο στο πόδι μου αλλά έκατσα τέσσερις μέρες και ηρέμησε ευτυχώς. Το όριο φέτος είναι δευτερεύον. Μου αρκεί που βγαίνω σχεδόν από κάθε αγώνα υγιής και βρίσκω πάλι την αίσθησή μου, τον ρυθμό την διάθεση» δήλωσε η Πεσιρίδου.

Πηγή: Sports Feed

Pin It on Pinterest

Shares
Share This