Επιλογή Σελίδας

Την ήττα με 4-0 γνώρισε στο Πλατύ ο Αιγινιακός από τον τοπικό Αγροτικό Αστέρα, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας των δυο ομάδων εν όψει της έναρξης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της Β’ Πιερίας και Α’ Ημαθίας αντίστοιχα.

Ο Ηλίας Τζιώκας στερήθηκε αρκετούς ποδοσφαιριστές και παρέταξε τους Αιγινιώτες με σύνθεση ανάγκης κόντρα στον ισχυρότερο Αγροτικό Αστέρα που έφτασε δίκαια στην επικράτηση, εκμεταλλευόμενος την ανωτερότητά του. Παρά τις ελλείψεις, ο τεχνικός του Αιγινιακού έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα δοκιμάζοντας πρόσωπα και σχήματα.

Επόμενο προγραμματισμένο φιλικό για την ομάδα της Βόρειας Πιερίας είναι αυτό της προσεχούς Κυριακής με τον Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα στο “Γιάννης Παραλυκίδης” ενώ την προσεχή Τετάρτη οι Αιγινιώτες θα κοντραριστούν με τον Θερμαϊκό Κορινού.

Το “φιλμ” του αγώνα
2′ Εκτέλεση φάουλ του Καραντουλαμά, έδιωξε δύσκολα ο Μοσχίδης.
5′ Μετά από σέντρα του Αχλατλή, ο Δαραής έπιασε την κοντινή κεφαλιά, όμως ο Ευαγγελινός απέκρουσε.
10′ Ο Τραούδας έβγαλε ωραία μπαλιά στον Δαραή αλλά αυτός ολιγώρησε με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία να απειληθούν τα καρέ των Ημαθιωτών.
12′ Ο Ελευθεριάδης εκτέλεσε φάουλ και ο Κύρτσογλου με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0.
19′ Ο Ραγγάτσης έκοψε την τελευταία στιγμή τον Μηνούδη που έφευγε στην αντεπίθεση.
53′ Ο Μηνούδης ανέκοψε τον Δαραή.
62′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κίτσα και αδράνεια της αιγινιώτικης άμυνας ο Μοσχόπουλος από κοντά έκανε το 2-0.
80′ Ο Βούρας βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση για να απειλήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά έκανε περιττές ντρίμπλες κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι αμυντικοί για να διώξουν.
85′ Έπειτα από σέντρα του Κίτσα ο Λούκας φάνηκε να ελέγχει τη μπάλα όμως τελικά ο Κύρτσογλου έγινε κάτοχος της και “έγραψε” το 3-0, σε ένα γκολ που έπρεπε να ακυρωθεί ως επιθετικό φάουλ του σκόρερ στον τερματοφύλακα του Αιγινιακού.
86′ Ο Ρετζέπης έβγαλε τον Καραντουλαμά τετ α τετ με τον Λούκα και ο παίκτης του Αγροτικού Αστέρα διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
88′ Τετ α τετ του Βούρα με τον Πρέτσι, όμως ο γκολκίπερ των γηπεδούχουν απέκρουσε το πλασέ του ποδοσφαιριστή της αιγινιώτικης ομάδας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Λουκάς Ρηγόπουλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αγροτικός Αστέρας Πλατέως: Ευαγγελινός, Μηνούδης, Ελευθεριάδης, Ιορδανόπουλος, Ρετζέπης, Πέτκος, Τσαντεκίδης, Κύρτσογλού, Φετινούδης, Βαχανελίδης, Καραντουλαμάς.
Έπαιξαν και οι Πρέτσι, Κίτσας, Μοσχόπουλος, Αντωνίου, Ζαραμπούκας.
Αιγινιακός: Μοσχίδης, Ζαφείρης, Ραγγάτσης, Δεληγιάννης, Παπαδόπουλος, Χ. Κακατάτσιος, Τσολακίδης, Βούρας, Αχλατλής, Τραούδας, Δαραής.
Αγωνίστηκαν και οι Λούκας, Παντερμαλής, Μαστροθύμιος, Βουλτσίδης.

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This