Επιλογή Σελίδας

Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, στην Α’ Προκριματική Φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Απόλλων Σμύρνης, γνωρίζοντας την ήττα από την Οραντέα με 7-6.

Ο Απόλλωνας συμμετέχει στον Α’ προκριματικό όμιλο που διεξάγεται στο Σάμπατς της Σερβίας (29/8 – 1/9), έχοντας αντιπάλους την οικοδέσποινα Σάμπατς, τον Ερυθρό Αστέρα, την Οραντέα, την Γαλατασαράι και την Ντιναμό Μόσχας. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης θα κερδίσουν το εισιτήριο για τη Β’ Προκριματική φάση της διοργάνωσης.

Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη, βρέθηκε απο νωρίς πίσω στο σκορ και χωρίς να βρει λύση στην επίθεση, επέτρεψε στην Οραντέα να προηγηθεί με 4-0 στις αρχές της δεύτερης περιόδου. Απο εκείνο το σημείο και έπειτα, ο Απόλλωνας έδειξε να ανακάμπτει, μειώνοντας την διαφορά στο γκολ, στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Στην τελευταία περίοδο οι Ρουμάνοι, πήραν “κεφάλι” δύο τερμάτων στο σκορ (7-5) με τον Απόλλωνα να μειώνει λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης, στο τελικό 7-6

Επόμενες αναμετρήσεις για τον Απόλλωνα, την Παρασκεύη (30/08) στις 14.00 με την Σάμπατς και στις 19.45 με τον Ερυθρό Αστέρα.

Οκτάλεπτα: 2-0, 3-2, 0-2, 2-2.

Οραντέα: Πιέτλοβιτς, Γκεοργκέσκου Γκ. 1, Ντόμπρε, Ίλισιε 1, Ντραγκομιρέσκου 1, Ζάμπο 2, Ποποβίτσιου, Κόβατς 1, Κολοντρόβτσι, Γκεοργκέσκου Ρ. 1, Τσένκ, Ρέμές, Γκαβρίς.

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ντούχτερ, Μητρόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Μοσκώφ 3, Μπεριστιάνος, Παπαδόπουλος, Καρούντζος 1, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 2, Γραμματικός, Αλαμάνος, Σπηλιόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This