Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλος 1-1 με τον ΑΣ Γιαννιτσά αναδείχθηκε ο Πιερικός, σε φιλικό που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης. Οι 150 θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου δεν έχουν να θυμούνται πολλά από την αναμέτρηση, πέραν των δυο γκολ που σημειώθηκαν στο α’ μέρος και ενός δοκαριού για τον Πιερικό στο 61′.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 40′ με λόμπα του Σούκια έξω από την περιοχή, ο οποίος “κρέμασε” τον Γουναρίδη και έκανε το 0-1.
Ο Πιερικός ισοφάρισε σε 1-1 στο 45′ όταν ο Σαχινίδης, μετά από ψηλή μπαλιά μέσα στην περιοχή, εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία των αμυντικών, έγινε κάτοχος της μπάλας και με γυριστό σουτ έκανε το 1-1.

Στο β’ μέρος ο Πιερικός είχε την υπεροχή, και θα μπορούσε να φτάσει στο 2-1 στο 61′ αλλά το φάουλ του Χαρτσιά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Κουκιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Απόστολος Στύλος): Γουναρίδης (69′ Παπατολίκας), Τακίδης (74′ Παγωνίδης), Μπουζούκης (46′ Χαρτσιάς), Λαμπίρης (46′ Ιβανίδης), Μπούζουρας, Δεμηρτζόγλου (50′ Κυπαρίσσης), Ρογγότης, Κόλα, Σαχινίδης (84′ Ναρίνογλου), Μηλιώτης (75′ Λαζαρίδης), Πετράκος (46′ Βασιλείου).
ΑΣ Γιαννιτσά (Τίμος Καβακάς): Τόλιος, Στεφανίδης, Χιντατσέλι, Γκαρακλίδης, Μπαμπαλής, Πετρούσης, Μουρούκι, Κεφαλάς, Αγγελούδης, Σούκιας, Καραμπάς.
Έπαιξαν και οι: Τόσιος, Γαρύφαλλος, Συμεωνίδης, Καραογλανίδης, Κώστας, Γεροντίδης, Κωστάκης, Χατζηλιάδης, Σαλονικίδης, Ευθυμιάδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This