Επιλογή Σελίδας

Σε μια σημαντική κίνηση ενίσχυσης της γραμμής κρούσης της προχώρησε η ΑΕ Καρίτσας, η οποία απέκτησε τον Αλέξα Βουκομάνοβιτς. Ο 24χρονος επιθετικός που την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου, συμφώνησε με την ομάδα της Πιερίας και πλέον ο Αλέξανδρος Κούρτογλου θα έχει ακόμη ένα “όπλο” στο “οπλοστάσιό” του εν όψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο Βουκομάνοβιτς έχει ύψος 1,82 και πριν την Νίκη Βόλου αγωνίστηκε σε ΑΟ Σελλάνων (Γ’ Εθνική) και Αναγέννηση Καρδίτσας
(Football League). Έχει ακόμη αγωνιστεί στη σερβική CSK Celarevo καθώς και πριν από εκεί στη δανέζικη FC Sydvest.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται

Το δελτίο τύπου της ΑΕ Καρίτσας:

Η Α.Ε. Καρίτσας, συνεχίζοντας τη μεταγραφική της ενίσχυση, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέκσα Βουκομάνοβιτς.

O 25χρονος, Σέρβος, υψηλόσωμος, μεσοεπιθετικός έχει παραστάσεις και εμπειρίες από επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Παρτιζάν Βελιγραδίου. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στη Δανία και ειδικότερα στην FC Sydvest και μετά στη Σερβία, στην CSK Celarevo. To έτος 2016 ήρθε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας και στη συνέχεια στον Α.Ο. Σελλάνων. Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με τη φανέλα της Νίκης Βόλου, όπου και πέτυχε εννέα γκολ, μέχρι το Δεκέμβριο.

H Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας καλωσορίζει τον Αλέκσα στη μεγάλη οικογένειά της και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

Το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στο Δημοτικό Στάδιο Καρίτσας, η ομάδα μας θα υποδεχθεί τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας, σε μία ακόμη φιλική αναμέτρηση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας. Καλούμε τους φιλάθλους μας να παρευρεθούν στο γήπεδο.

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της ΑΕ Καρίτσας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This