Επιλογή Σελίδας

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του τένις ανδρών, Davis Cup, θα διεξαχθεί στην Αθήνα (Τετάρτη 11/9 με Σάββατο 14/9, στο Tatoi Club), με τη συμμετοχή του σπουδαίου Έλληνα τενίστα, Στέφανου Τσιτσιπά, και η Cosmote TV έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα τη ζωντανή μετάδοση της κορυφαίας διοργάνωσης τένις. Παράλληλα με τις μεταδόσεις, μέσα από ειδικά διαμορφωμένες εκπομπές της δημοσιογραφικής ομάδας των καναλιών Cosmote Sport, οι συνδρομητές θα έχουν ολοκληρωμένη ενημέρωση πριν και μετά τους αγώνες κάθε ημέρας.  

Η Ελλάδα αγωνίζεται στο Group III της διοργάνωσης, με αντιπάλους το Λουξεμβούργο, την Εσθονία, την Πολωνία, την Λετονία, το Μονακό, το Μαυροβούνιο και την Βόρεια Μακεδονία. Τεχνικός Σύμβουλος της ελληνικής αποστολής θα είναι ο πατέρας και προπονητής του Έλληνα πρωταθλητή Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, ενώ στο ρόστερ ανήκουν ο αδελφός του, Πέτρος, μαζί με τους Μάρκο Καλοβελώνη και Μιχάλη Περβολαράκη. Αρχηγός της ελληνικής ομάδας θα είναι ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, στις 12:30, οι οκτώ ομάδες θα χωριστούν σε δυο ομίλους των τεσσάρων και οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν ζωντανά την κλήρωση μέσα από το Cosmote Sport 6HD, ενώ στις 13:00 θα ακολουθήσει στο ίδιο κανάλι και η συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, παρουσία των πρωταγωνιστών.

Από την Τετάρτη 11 έως και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι αγώνες των ομίλων και οι συνδρομητές της Cosmote TV θα απολαμβάνουν από τις 11:00 τους τρεις αγώνες (δύο μονά κι ένα διπλό) κάθε ημέρας σε περιγραφή των Γιάννη Κυφωνίδη, Μαρίζας Γεωργίτση και Σωτήρη Κωσταβάρα, ζωντανά & αποκλειστικά από το Cosmote Sport 6HD. Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 11:00, τα βλέμματα θα στραφούν στους αγώνες κατάταξης των τεσσάρων ομάδων που θα προκριθούν στα playoffs του World Group II της διοργάνωσης.  

Κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών ημερών του Davis Cup, η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Cosmote Sport, με Pre και Post Game Show, καθημερινά πριν την έναρξη του πρώτου ματς (10:30) και μετά τη λήξη του τελευταίου (18:30), θα καλύπτει όλη την αγωνιστική δραστηριότητα του Group III της διοργάνωσης. Παράλληλα, ειδικά διαμορφωμένες εκπομπές θα προβάλλονται μεταξύ των αγώνων της ελληνικής ομάδας, για να μεταφέρουν όλες τις λεπτομέρειες και το παρασκήνιο του αγώνα. Όλα θα μεταδίδονται από το Cosmote Sport 6HD.

Τέλος, τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, η εκπομπή Top Spin της Cosmote TV, θα είναι αφιερωμένη στη μεγάλη προσπάθεια της εθνικής μας ομάδας στο Davis Cup (19:00, Cosmote Sport 6HD).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This