Επιλογή Σελίδας

Μέσα από τη διαδικασία μίνι πρωταθλήματος ανάμεσα στους οκτώ πρώτους των οκτώ ομίλων της Γ’ Εθνικής θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες που θα ανεβούν στη Football League στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Όπως αναφέρεται στην επικαιροποιημένη προκήρυξη της 2ης Σεπτεμβρίου που αντικατέστησε αυτή της 26ης Ιουνίου, θα σχηματιστούν δυο όμιλοι των τεσσάρων ομάδων και μετά από αγώνες όλων με όλους, οι δυο πρώτοι κάθε ομίλου θα πάρουν τα “εισιτήρια” προβιβασμού. Στην παλαιά προκήρυξη γινόταν λόγος για τέσσερα ζευγάρια που θα έδιναν διπλούς αγώνες, για να προκύψουν οι τέσσερις ομάδες που θα έπαιρναν την άνοδο.

Διαβάστε αναλυτικά, τι προβλέπει η προκήρυξη όσον αφορά στον προβιβασμό στη Football League:

«Ειδικό πρωτάθλημα» για τον προβιβασμό στη Football League

Μετά το πέρας της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί «ειδικό πρωτάθλημα» για τον προβιβασμό των Ομάδων στη Football League για την περίοδο 2020 – 2021 με τους εξής όρους:

α. θα πάρουν μέρος σε αυτό οι πρώτες Ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής περιόδου κάθε Ομίλου και των play-off για τον 8ο Όμιλο. Συνολικά θα πάρουν μέρος οχτώ (8) Ομάδες.

β. Θα σχηματιστούν δύο (2) Όμιλοι των τεσσάρων (4) Ομάδων ο καθένας ως εξής: Θα γίνει κλήρωση και θα μπουν σε μία κληρωτίδα και τα οκτώ (08) Σωματεία – Πρωταθλητές. Τα τέσσερα (04) πρώτα Σωματεία που θα κληρωθούν θα απαρτίζουν τον ένα Όμιλο και τα υπόλοιπα τέσσερα (04) Σωματεία θα απαρτίζουν τον άλλο Όμιλο.

γ. Οι αγώνες που θα διεξαχθούν θα είναι διπλοί (εντός – εκτός έδρας). Συνολικά θα διεξαχθούν έξι (6) αγωνιστικές σε κάθε Όμιλο.

δ. Οι δύο πρώτες Ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης κάθε Ομίλου θα προβιβαστούν στη Football League. Συνολικά θα προβιβαστούν τέσσερις (4) Ομάδες.

ε. Οι υπόλοιπες Ομάδες του «ειδικού πρωταθλήματος» θα παραμείνουν στη Γ΄ Εθνική κατηγορία για την περίοδο 2020 – 2021.

στ. Σε κάθε περίπτωση που χρειαστεί να καλυφθεί κενή θέση στην Football League για οποιονδήποτε λόγο, πέραν των τεσσάρων (04) Ομάδων που θα έχουν δικαίωμα προβιβασμού, τότε το δικαίωμα για προβιβασμό αποκτούν οι τέσσερις (04) Ομάδες που δεν θα έχουν προβιβασθεί, με την εφαρμογή του άρθρου 20 παρ. 10 του Κ.Α.Π.

Διαβάστε όλη την προκήρυξη εδώ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This