Επιλογή Σελίδας

Δηλώσεις έκαναν οι προπονητές των δύο ομάδων, Στέλιος Χατζηιωάννου και Άγγελος Καραμανλής, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ανάμεσα στον Πιερικό Αρχέλαο και στην Ευρώπη Πευκοχωρίου.

Στέλιος Χατζηιωάννου (ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος): “Νομίζω το παιχνίδι σήμερα έχει δίκαιο νικητή. Με την εμφάνιση που κάναμε, στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, δε δικαιούμαστε κάτι περισσότερο. Αφήσαμε 30 και κάτι λεπτά να κυλήσουν έτσι. Αφήσαμε, από την αρχή του παιχνιδιού, τον αντίπαλο να βρει ρυθμό στην επίθεσή του. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν ήμασταν σκληροί στην άμυνα. Ο αντίπαλος κατάφερε μέσα από την επίθεση του να σκοράρει εύκολα, να βρει  ρυθμό και να πάρει αυτοπεποίθηση. Στην επανάληψη, είναι αλήθεια,  βελτιώσαμε την απόδοση μας, κυρίως επιθετικά. Από το τρίτο δεκάλεπτο, που συνεχίζαμε όμως να έχουμε αδυναμίες, μέχρι και την τέταρτη περίοδο, όπου η ομάδα βελτιώθηκε και στις δύο πλευρές του γηπέδου και γι’ αυτό  κατάφερε να ψαλιδίσει διαφορά και να κλείσει στη μικρότερη τιμή της. Το ξέραμε από την αρχή ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι,  απέναντι σε μια πολύ  καλή  ομάδα, αλλά θα μπορούσαμε με να κάνουμε μια καλύτερη εμφάνιση και να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο από αυτό το παιχνίδι. Συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι ,που είναι και αυτό πολύ σημαντικό, μέσα στην Γέφυρα”.

Άγγελος Καραμανλής (ΑΣ Ευρώπη Πευκοχωρίου): “Προερχόμασταν από μια μεγάλη νίκη, την προηγούμενη βδομάδα, επό της Καστοριάς  , του μεγάλου φαβορί του πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, καθώς  μπήκαμε πολύ δυνατά και κλείσαμε τα ατού της ομάδας, αυτά που πιστεύουμε ότι είναι τα δυνατά της σημεία. Προηγηθήκαμε  με 20 πόντους στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Απλά, για ανεξήγητο λόγο,  στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε μεγάλη πτώση στην απόδοση μας. Αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει  γιατί τέτοια παιχνίδια που μπορούμε να τα τελειώνουμε πιο νωρίς, πιο εύκολα και πιο ξεκούραστα, καταφέραμε στο τέλος να αγχωθούμε και να φτάσει η διαφορά στους  4 πόντους , αλλά τέλος καλό όλα καλά. Ευχαριστούμε τον Πιερικό για την άψογη φιλοξενία και τον περιμένουμε στο δεύτερο γύρο για να ανταποδώσουμε”.

* Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, ολοκλήρωσε τον αγώνα σημειώνοντας 12 πόντους (με 5/7 σουτ), κέρδισε 4 φάουλ και μάζεψε 7 ριμπάουντ, σε 20 λετπά συμμετοχής.
* Ο Χρήστος Γκογκίδης σημείωσε 13 πόντους, ενώ είχε και 4 κερδισμένα φάουλ, 8 ριμπάουντ, 2 κοψίματα, 1 κλέψιμο και 1 ασίστ.
* Ο Κώστας Τσιρογιάννης με την σειρά του, είχε 19 πόντους, 2 κεδισμένα φάουλ, 10 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This