Επιλογή Σελίδας

Ένα…φλερτ που κράτησε σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου είχε αίσιο τέλος για τον Πιερικό, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τον Γιώργο Μακρή, κι έτσι ο 34χρονος μέσος επιστρέφει στην ομάδα της Κατερίνης για μια τρίτη θητεία. Ο έμπειρος αμυντικός χαφ μετά το πρώτο του πέρασμα το 2005-2007 στη Γ’ Εθνική και τη δεύτερη παρουσία την περίοδο 2008-2010, θα φορέσει για άλλη μια φορά τη φανέλα με το “Π” στο στήθος και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα βασικά γρανάζια στο φετινό “οικοδόμημα” του Πιερικού και στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για την άνοδο.

Ο Γιώργος Μακρής ξεκίνησε από την Κ20 του ΠΑΟΚ και αποτέλεσε μέλος της ανδρικής ομάδας πριν μετακινηθεί στον Αγροτικό Αστέρα. Από εκεί ήλθε στον Πιερικό και εν συνεχεία ακολούθησε ο Εθνικός Ολυμπιακός Βόλου. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ξανά ο Πιερικός ενώ έπειτα μετακινήθηκε στην Κέρκυρα. Αργότερα έπαιξε στον Ατρόμητο Αθηνών και μετά στην Ανόρθωση, ως δανεικός, για να επιστρέψει στον Ατρόμητο πριν προκύψει ο ΟΦΗ, ως επόμενη ομάδα. Μετά τον ΟΦΗ, εντάχθηκε στον Ηρακλή και ακολούθως γεύτηκε την εμπειρία της Ιταλίας, φορώντας τη φανέλα της Πίζας. Ο…επαναπατρισμός του ήλθε με τη φανέλα της ΑΕ Καραϊσκάκης, ενώ μετά αγωνίστηκε στη Δόξα Δράμας, από όπου έμεινε ελεύθερος πριν καταλήξει στον Πιερικό.

Η ανακοίνωση:

“Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μακρή Γεώργιο. Ο Γιώργος είναι γεννημένος στις 15 Νοεμβρίου 1984 στην Καβάλα, έχει ύψος 1,86 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Οι συστάσεις περισσεύουν για έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από Super League, Β’ και Γ’ Εθνική καθώς και εξωτερικό ο οποίος στις προηγούμενες θητείες του στον σύλλογο και όχι μόνο ήταν εκ των αρχηγών. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην μεγάλη οικογένεια του Πιερικού και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This