Επιλογή Σελίδας



Buongiorno a tutti!!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις τρεις σημερινές αναμετρήσεις:

Fiorentina – Juventus
Stadio Artemio Franchi
Και στα δύο φετινά ματς της Fiorentina για τη Serie A έχουν σκοράρει και οι ”viola” και οι αντίπαλοί τους. Επιπλέον, και η ”κυρία” στο ματς με τη Napoli πρόσφερε γκολ και θέαμα καθώς και οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους στο σκοράρισμα. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,83.

Napoli – Sampdoria
Stadio San Paolo
Τόσο η Napoli όσο και η Sampdoria θέλουν να αποσπάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από τη σημερινή αναμέτρηση για να μη μείνουν πίσω στο κυνήγι των στόχων τους. Επιπλέον, στις μέχρι στιγμής αναμετρήσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα και οι δύο ομάδες έδειξαν πόσο εύκολα δέχονται γκολ, έχοντας δεχτεί και οι δύο 7 τέρματα σε μόλις 2 ματς. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,79. 

Inter – Udinese
Stadio Giuseppe Meazza
Πολύ αποτελεσματική εμφανίστηκε η Inter στις δύο φετινές αγωνιστικές και μάλιστα στα δύο αυτά ματς είχαμε Over 2,5 goals. Επιπλέον, η Inter έδειξε να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την Udinese, η οποία δεν επιδεικνύει την ίδια σταθερότητα: νίκησε μεν τη Milan αλλά ηττήθηκε εντός έδρας με 1 -3 από την Parma. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,72.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (3a giornata)
16:00 Fiorentina – Juventus Goal/Goal (1,83) 0-0 FT
19:00 Napoli – Sampdoria Goal/Goal (1,79) 2-0 FT
21:45 Inter – Udinese Over 2,5 Goals (1,72) 1-0 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This