Επιλογή Σελίδας



Buongiorno a tutti!!
Ας δούμε αναλυτικά τις 6 σημερινές αναμετρήσεις:

Genoa – Atalanta
Stadio Luigi Ferraris
Και οι δύο ομάδες είναι συνεπείς στο σκοράρισμα αλλά και στο να δέχονται γκολ. Στα 8 τελευταία ματς της Genoa έχουν σκοράρει και οι δύο αντίπαλες και το ίδιο ισχύει και για 8 από τα 9 πιο πρόσφατα ματς της Atalanta. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,59.

Brescia – Bologna
Stadio Mario Rigamonti
Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει επιδείξει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ιδιαίτερη επιθετική συνέπεια. Στα 2 πρώτα φετινά ματς τόσο της Brescia όσο και της Bologna έχουν σημειωθεί 1 ή 2 τέρματα. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,93.

Parma – Cagliari
Stadio Ennio Tardini
Τόσο η Parma όσο και η Cagliari φάνηκαν ασταθείς μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Και οι δύο ομάδες έχουν δεχτεί γκολ και στα δύο φετινά τους ματς στο πρωτάθλημα. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,92.

SPAL – Lazio
Stadio Paolo Mazza
H Lazio έχει παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στο ντεμπούτο του πρωταθλήματος έχοντας μία νίκη και μία ισοπαλία στα πρώτα δύο παιχνίδια. Αντίθετα, η SPAL έχει υποστεί δύο ήττες και βρίσκεται σε δύσκολη θέση στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας χωρίς βαθμό. Νίκη της Lazio σε απόδοση 1,63.

Roma – Sassuolo
Stadio Olimpico di Roma
Παρά τα στραβοπατήματα της Roma στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος με δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια, έδειξε θετικά δείγματα σε ό,τι αφορά την επίθεση. Επιπλέον, σε 5 από τα 7 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχει επικρατήσει η Roma. Νίκη της Roma σε απόδοση 1,72.

Hellas Verona – Milan
Stadio Marcantonio Bentegodi
Η Milan υπερτερεί σε δυναμικότητα σε σχέση με τη νεοφώτιστη Hellas Verona παρόλο που η δεύτερη έχει αποσπάσει μόνο θετικά αποτελέσματα στα δύο πρώτα φετινά ματς. Η Milan θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το ματς με μία ομάδα θεωρητικά πιο αδύναμη προκειμένου να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Νίκη της Milan σε απόδοση 1,72.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (3a giornata)
13:30 Genoa – Atalanta Goal/Goal (1,59) 1-2 FT
16:00 Brescia – Bologna Under 2,5 Goals (1,93) 3-4 FT
16:00 Parma – Cagliari Goal/Goal (1,92) 1-3 FT
16:00 SPAL – Lazio 2 (1,63) 1-3 FT

19:00 Roma – Sassuolo 1 (1,72) 4-2 FT
21:45 Hellas Verona – Milan 2 (1,72) 0-1 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This