Επιλογή Σελίδας



Bonjour!

Σε πλήρη αγωνιστική δράση η 5η αγωνιστική της Ligue 1, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις που συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Paris Saint-Germain (1) – RC Strasbourg Alsace (18)     @ Parc des Princes, Paris

Το θέμα Νεϊμάρ είναι λήξαν όπως και η μεταγραφική περίοδος για την πρωταθλήτρια Paris St.Germai που επιβάλλεται να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις της ενόψει και της έναρξης του Champions League. Το ίδιο ισχύει και για τη Strasbourg που αποχαιρέτησε τα ευρωπαϊκά σαλόνια, δύσκολα όμως θα αποτελέσει σοβαρό εμπόδιο στο Παρίσι.

FC Girondins de Bordeaux (11) – FC Metz (15)     @ Matmut Atlantique, Bordeaux

Αήττητο τριών αγωνιστικών για τους «Γιρονδίνους» που παρουσιάζονται βελτιωμένοι αμυντικά. Εχουν την ευκαιρία να διευρύνουν αυτό το σερί κόντρα στη Metz που μετρά δύο συνεχόμενες ήττες και παραδοσιακά δυσκολεύεται σε αυτή την έδρα.  Ισχυρή η παράδοση του no goal σε αυτό το ζευγάρι και δεν μπορούμε να την παραβλέψουμε.

Stade Brestois 29 (12) – Stade Rennais FC (2)     @ Stade Francis Le Ble, Brest

Ντέρμπι της Βρετάνης ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν χρόνια να βρεθούν. Σε δαιμονιώδη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι της Rennes που φιλοξενούνται από τη «σταχτοπούτα» Brest που είναι δυνατή εντός και δείχνει να μην φοβάται καμία αντίπαλο στην έναρξη αυτής της σεζόν. Αμφίρροπη αναμέτρηση με προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και ευνοϊκή παράδοση στα 2-3 γκολ.

Dijon FCO (20) – Nimes Olympique (13)     @ Stade Gaston-Gerard, Dijon

Ζευγάρι αρνητικών επιδόσεων. Αναμετρώνται οι δύο (από τις τρεις) χειρότερες έως τώρα άμυνες με τη γηπεδούχο Dijon με ένα μόλις γκολ ενεργητικό να αναζητά τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα. Δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στοιχηματικά, ωστόσο τα αποτελέσματα και η παράδοση μεταξύ τους «δείχνουν» πολύ over κι εμείς μαζί τους.

Montpellier Herault SC (14) – OGC Nice (4)    @ Stade de la Mosson, Montpellier

Ντέρμπι του Νότου με μεγάλη αντιπαλότητα και με ισχυρή παράδοση στην έδρα (6-2-1 την τελευταία 10ετία). Η Montpellier παρουσιάζεται δυνατή στα δύσκολα, όμως η φετινή Nice δεν είναι αμελητέα ποσότητα και εύκολο εμπόδιο για καμία αντίπαλο. Η παράδοση στο Stade de la Mosson έχει πολύ τα 2-3 γκολ και πιστεύουμε ότι θα επιβεβαιωθούν και φέτος.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J5)
18:30 Paris St.Germain (-1.5) – RC Strasbourg 1 (1.62) 1-0 FT
21:00 FC Girondins Bordeaux – FC Metz No Goal (1.65) 2-0 FT
21:00 Stade Brestois 29 – Stade Rennais FC X2 & Under 3.5 Goals (1.75) 0-0 FT
21:00 Dijon FCO – Nimes Over 2.5 Goals (1.96) 0-0 FT
21:00 Montpellier HSC – OGC Nice 2 – 3 Goals (2.00)
2-1 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This