Επιλογή Σελίδας



Ο Μιχάλης Περβολαράκης πέτυχε την 3η του νίκη στις 4 αναμετρήσεις που έδωσε στο ντεμπούτο του στο Davis Cup και έδωσε το προβάδισμα στην Εθνική μας, στον αγώνα για την 3η θέση του τουρνουά του Group III με τη Λετονία.

Ο Περβολαράκης επικράτησε του Robert Strombachs με 6-4, 6-4 και έδωσε τον πρώτο πόντο στην Ελλάδα, στη συνάντηση με τη Λετονία για τα πλέι οφ του Group III της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Davis Cup.

Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας απέκτησε από πολύ νωρίς ένα προβάδισμα με 4-0. Ο Λετονός απάντησε και κατάφερε να μειώσει σε 5-4, σβήνοντας και 2 set point στο 9ο game, ο Μιχάλης όμως έκλεισε το σετ στο σερβίς του στο 10ο game, κάνοντας το 6-4.

Στο 2ο σετ, αν και προηγήθηκε με 2-0, ο Έλληνας τενίστας έμεινε πίσω με 2-4, χάνοντας 4 games στη σειρά. Βρήκε όμως λύσεις τα επόμενα λεπτά, έκανε ένα δικό του σερί 4 κερδισμένων games και πήρε και αυτό το σετ στα 10 games, έπειτα από 1 ώρα και 29 λεπτά παιχνιδιού.

Η Ελλάδα έχει πλέον το πάνω χέρι στην αναμέτρηση με τη Λετονία και είναι πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει αυτή τη νίκη, που θα της δώσει την 3η θέση στο τουρνουά. Θυμίζουμε πως ούτως ή άλλως, η ομάδα μας θα είναι στα πλέι οφ του World Group II το 2020.

Στο δεύτερο μονό της σειράς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ανιτμετωπίσει τον Martins Podzus.

Πηγή: Tennis News

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This