Επιλογή Σελίδας



Χάρη σε δυο γκολ του Χαρτσιά, ο Πιερικός έκλεισε νικηφόρα τη σειρά των φιλικών αγώνων προετοιμασίας, επικρατώντας με 2-1 στα Τρίκαλα Ημαθίας επί του τοπικού Μεγάλου Αλεξάνδρου, μια εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και κύριο στοιχείο τη δύναμη, οι παίκτες του Απόστολου Στύλου πέτυχαν την έκτη νίκη τους σε εννέα παιχνίδια προετοιμασίας, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο (ισόπαλα τα άλλα τρία φιλικά).

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η θετική παρουσία του Μακρή με τη φανέλα του Πιερικού, στο πρώτο του παιχνίδι (έστω και φιλικό) της τρίτης θητεία του στην ομάδα. Με το…καλησπέρα, ο έμπειρος μέσος έδειξε ότι θα αποτελέσει “βαρόμετρο” για τους Κατερινιώτες στη φετινή σεζόν, όντας “πολυτέλεια” για την κατηγορία και θα είναι ένα από τα βασικά “γρανάζια” της πιερικής “μηχανής” στη φετινή “κούρσα” του πρωταθλήματος.

Το 0-1 έγινε στο 40′ όταν μετά από βαθιά μπαλιά του Ιβανίδη στον Μηλιώτη, αυτός πλαγιοκόπησε την αντίπαλη άμυνα και έβγαλε πάσα στο σημείο του πέναλτι για τον Χαρτσιά που με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Οι Ημαθιώτες ισοφάρισαν στο 70′ όταν μετά από σέντρα από αριστερά και απομάκρυνση της μπάλας από την πιερική άμυνα, κάτοχός της έγινε ο Χαλβατζής που κοντρόλαρε και σούταρε, κάνοντας το 1-1.

Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 83′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χαρτσιά. Το πέναλτι υποδείχτηκε σε ανατροπή του Σαχινίδη από τον Βλάχο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας (Δημήτρης Πρίντζιος):
Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Κιρκιλιανίδης, Βλάχος, Τσιρίδης, Αβραμόπουλος, Σωτηράκης, Μπαντής, Καπετάνος, Παρσόπουλος, Λίτσι.
Αγωνίστηκαν επίσης και οι Αναδολού, Πίκος, Ελευθεριάδης, Χαλβατζής, Ματράκας, Τσομίδης.
Πιερικός (Απόστολος Στύλος): Γουναρίδης, Τακίδης, Ιβανίδης, Μπούτζουρας, Παγωνίδης, Ρογγότης, Χαρτσιάς, Κόλα, Δεμηρτζόγλου και Σαχινίδης.
Αγωνίστηκαν επίσης και οι Μακρής, Λαζαρίδης, Λαμπίρης, Παπατολίκας, Βασιλείου, Μπενίσκος, Κυπαρίσσης, Κριεμάντι, Παντζιάλας και Β. Τουλίκας.

Δε χρησιμοποιήθηκαν από την τεχνική ηγεσία του Πιερικού οι Πετράκος, Γ. Τουλίκας, Μπαλάφας και Γιαλαμίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This