Επιλογή Σελίδας



Από έναν βαθμό πήραν Δόξα 10 Μοσχοχωρίου και Πυδναϊκός 2017 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, με το μεταξύ τους παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 1-1.

Οι παίκτες του Πυδναϊκού είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν κατόρθωσαν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε “τρίποντο”, απέναντι σε μια Δόξα που τους έδωσε χώρο και είχε ως κορυφαίο παίκτη της τον τερματοφύλακα Μπούτα.

Το 0-1 έγινε στο 39′ όταν ο Γεωργαντάς βγήκε στην πλάτη των αμυντικών των γηπεδούχων και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Η ομάδα του Μοσχοχωρίου έφτασε στο 1-1 στο 58′ όταν ο Σιαμάγκας με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του Κίτρους.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Μέγας με βοηθούς τους Ατματζίδη και Νταμπώση.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δόξα 10 Μοσχοχωρίου: Μπούτας, Μέλλιος, Πασχόπουλος, Βανάσας, Σιαμάγκας, Μποστανίτης, Σκράπαλης (89′ Γκούτζας), Κουμαντζιάς, Πίτλιακας, Κατσαντώνης (90′ Αρβανίτης), Παπαγιαννόπουλος.
Πυδναϊκός 2017: Σαρρής, Ξανθόπουλος, Παπαδόπουλος (87′ Πριόνας), Δασκαλόπουλος, Κατσαντώνης, Μπαλαμπάνης, Πεΐδης (78′ Σιώκας), Θεοδοσιάδης, Ταφραλής (84′ Λαμπαδαρίου), Γεωργαντάς, Μιχαηλίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This