Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Με τρεις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις πέφτει απόψε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Ligue 1. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

FC Nantes (9) – Stade de Reims (8)     @ Stade de la Beaujoire, Nantes

Από μία ήττα οι δύο ομάδες, κι αυτή εκτός έδρας. Δύο συνεχόμενες νίκες για τους Canaris που βελτιώνονται παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα. «Μιλάει» η έδρα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας με την τελευταία νίκη φιλοξενούμενου πίσω στο 2003. Επιπλέον, πολύ δύσκολα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο Beaujoire.

AS Saint-Etienne (16) – Toulouse FC (12)     @ Stade Groffroy-Guichard, St.Etienne

Καλή η πρεμιέρα, χωρίς συνέχεια όμως για τη St.Etienne που εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών απέναντι σε Lille και Marseille. Με σύμμαχο την καλή παράδοση κόντρα στην Toulouse (4 νίκες στα 5 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας), είναι δεδομένο ότι θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες μπροστά στο απαιτητικό κοινό της.

AS Monaco (19) – Olympique de Marseille (11)     @ Stade Louis II, Monaco

Αγνοεί τη νίκη η Μονακό που δεν κατέκτησε το 3ποντο παρ’ ότι προηγήθηκε στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές. Την έχει κρεμάσει η άμυνά της (10 γκολ παθητικό), όμως δεν έχει άλλα περιθώρια απωλειών απέναντι σε μια Μαρσέιγ που έχει βρει το δρόμο της. Η παράδοση πάντως «δείχνει» πολλά γκολ τα τελευταία χρόνια.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J5)
16:00 FC Nantes – Stade de Reims No Goal (1.67) 1-0 FT
18:00 AS Saint-Etienne – Toulouse FC 1 (1.70) 3-2 FT
22:00 AS Monaco – Olympique de Marseille Over 2.5 Goals & Goal/Goal (2.08) 3-4 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This