Επιλογή Σελίδας



Ο προπονητής του Βαφύρα, Μιχάλης Σαραπτσής, δήλωσε τα εξής, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Πιερικό Αρχέλαο με 52-77, στο πλαίσιο της 1η αγωνιστικής του Β’ ομίλου του Κυπέλλου της ΕΚΑΣΚΕΜ:

“Ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας για εμάς και ο δεύτερος συνολικά για την ομάδα μου στην φετινή σεζόν. Δεν ρισκάραμε να πιέσουμε περισσότερο κάποιους παίκτες μας που έχουν μυικές ενοχλήσεις και μικροτραυματισμούς και δώσαμε πολύ χρόνο σε όλα τα παιδιά. Σαφέστατα και είμαστε πολύ πίσω σε θέμα προετοιμασίας, ειδικά απέναντι σε μία νεανική ομάδα σαν τον Πιερικό Αρχέλαο.

Έχουμε ακόμα έναν μήνα μπροστά μας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Επίσης έχουμε πει ξεκάθαρα πως το κύπελλο δεν αποτελεί στόχο μας, αλλά θα χρησιμοποιήσουμε τα παιχνίδια του ως παιχνίδια προετοιμασίας. Αυτό που είδα σήμερα από την ομάδα μου δεν θα το κρίνω από το σκορ, αλλά από το γεγονός πως σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού οι βασικές αρχές του παιχνιδιού που προσπαθούμε να περάσουμε λειτούργησαν. Θέλουμε πολλή δουλειά και αυτό θα κάνουμε.

Για τους φίλους μας που ακολουθούν και παρακολουθούν την ομάδα, θα ήθελα να τους πω πως και πέρσι σε όλους τους αγώνες του κυπέλλου είχαμε χάσει, αλλά το τέλος της χρονιάς μας βρήκε να πανηγυρίζουμε την επίτευξη των στόχων μας». Καλή σεζόν να έχουμε όλοι μας, προπάντων με υγεία για όλους”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This