Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου σχετικά με την φιλική αναμέτρηση της ΑΕ Καρίτσας με τον Αλμωπό Αριδαίας εξέδωσε το Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας της ομάδας της Πιερίας

Το Δελτίο Τύπου:

“Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε εντός έδρας τον Αλμωπό Αριδαίας, στην τελευταία φιλική αναμέτρηση, ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς στο 2ο λεπτό ο Πέττας με σουτ πέτυχε το 0-1. Διεξήχθη ένα ανοιχτό παιχνίδι, με φάσεις εκατέρωθεν. Το σκορ δεν άλλαξε, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και οι δύο ομάδες.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: Ράντο, Κωτσιόπουλο, Τροίρη, Συρράκο, Λαγδάρη, Ζαφειρίδη, Δημητρουλόπουλο, Γκίκα, Κυρτέγο, Βουκομάνοβιτς και Αλεξίου.

Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Γαλάνης, Μητράκας, Παπαιωάννου και Στίκος.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας εύχεται στην ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας, καλή επιτυχία στο 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, στον οποίο συμμετέχει.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά το φιλικό σωματείο του Βατανιακού για την άμεση και ευγενική παραχώρηση της χρήσης των γηπεδικών εγκαταστάσεών του για τη διεξαγωγή της σημερινής φιλικής αναμέτρησης.

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας
της Α.Ε. Καρίτσας”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This