Επιλογή Σελίδας

Στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 προκρίθηκε η Εθνική Νέων, παρά την ήττα της 2-0 από την αντίστοιχη της Αγγλίας, στον τελευταίο της αγώνα για τον 6ο προκριματικό όμιλο που διεξήχθη στην Ουαλία.

Σε έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με ισάριθμες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, οι Άγγλοι ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια και χάρη στα γκολ των Άρνολντ (20΄ πεν.) και Καλομπά (63΄) έφτασαν στη νίκη, που τους χάρισε και την πρώτη θέση στη βαθμολογία του ομίλου.

Ο Γάλλος διαιτητής της αναμέτρησης Μπενουά Μιλό παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Ρέτσο, Σαμπανίδη, Νάτσο, Πανάγου, Στέρλινγκ, Γκριν, Ντέιβις, Φιλντ και Χέπμπορν-Μέρφι.

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Βαλμάς, Ρέτσος, Λάμπρου, Λημνιός (90’+3′ Μιλόγεβιτς), Μίγγος, Βρουσάι (88′ Οικονομίδης), Νικολάου, Νάτσος, Σαμπανίδης (46′ Παυλίδης), Πανάγου

Αγγλία: Ράμσντεϊλ, Άρνολντ, ΝταΣίλβα, Ντέιβις, Καλομπά, Στέρλινγκ, Χέπμπορν-Μέρφι (80′ Μαβιντίντι), Γουίλοκ (74′ Νμέχα), Σάλιμαν, Φιλντ, Γκριν (58′ Σισενιόν)

«Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά γι΄ αυτήν την πρόκριση. Αυτός ήταν από την αρχή ο στόχος μας και είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Κατά τη γνώμη μου το σημερινό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και  δημιουργήσαμε πολλές αξιόλογες ευκαιρίες, αλλά μετά το γκολ που δεχτήκαμε μας κυρίευσε το άγχος. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αυτό που μένει είναι η πανάξια πρόκριση που επιτύχαμε» δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας μετά τη λήξη του ματς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This