Επιλογή Σελίδας



Ανακοίνωση μέσα από την οποία εκφράζει τη διαμαρτυρία της για τη διαιτησία του αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Εργόναθλο, όπου γνώρισε την ήττα με 57-56, εξέδωσε ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια.

Η ανακοίνωση:

“Σεβόμενοι τον θεσμό του κυπέλλου ΕΚΑΣΚΕΜ, του οποίου αποτελούμε τον τελευταίο κάτοχο, οφείλουμε να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας για την απόδοση του 2ου διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Κουβάτση Κ. καθώς θεωρούμε ότι με τις αποφάσεις έκρινε την τύχη του αγώνα.

Πληροφορούμενοι από τους χθεσινούς μας αντιπάλους ότι πρόκειται μόλις για το δεύτερο παιχνίδι που διευθύνει, θα θέλαμε καλοπροαίρετα και με την ταπεινότητα μας να του προτείνουμε, αν για την συνέχεια της σταδιοδρομίας του προτίθεται να προβαίνει μονίμως σε διψήφιο αριθμό λαθών, στο μέτρο του δυνατού να φροντίζει να τα ισομοιράζει και όχι να τα κατευθύνει μονομερώς και υπέρ της γηπεδούχου.

Επίσης, να του υπενθυμίσουμε ότι όταν τρεις αμυντικοί εφαρμόζουν σε κάποιον επιτιθέμενο όλες τις λαβές της ελευθέρας πάλης, σφυρίζεται φάουλ, ακόμη και αν πρόκειται για την τελευταία φάση και αυτή που ορίζει την οριστική έκβαση.

Εκφράζουμε τέλος, την συμπάθεια μας στο πρόσωπο του καθώς εμείς, μετακινούμενοι εξήντα χιλιόμετρα, καταφέραμε να βρισκόμαστε στο γήπεδο μία ώρα προ της ενάρξεως. Ποιος ξέρει από πού ταξίδεψε ο άνθρωπος και πρόλαβε στο τελευταίο λεπτό το jumpball της αναμέτρησης;

Αρνούμαστε βεβαίως να δεχθούμε ότι κάτι τέτοιο αποτελεί προϊόν έλλειψης σεβασμού προς τον Σύλλογό μας”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This