Επιλογή Σελίδας



Του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

Η Τσέλσι οδεύει στο πρώτο της παιχνίδι στην επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ και αντιμετωπίζει τη Βαλένθια, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού της υπάρχει το πολύ μεγάλο τεστ με τη Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα.

Η πρεμιέρα και τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε στο «Ολντ Τράφορντ» μοιάζουν μακρινά και η αλήθεια είναι πως εκείνη τη μέρα, η μπάλα την αδίκησε πάρα πολύ. Στο Super Cup πήγε τη Λίβερπουλ μέχρι το τέλος και τελικά έχασε στο τελευταίο πέναλτι. Στο πρωτάθλημα, όμως, μεγαλώνει παιχνίδι με παιχνίδι και έχει γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία που και τα 11 γκολ της στο ξεκίνημα της σεζόν έχουν σημειωθεί από ποδοσφαιριστές κάτω των 21 και προέρχονται από τις ακαδημίες!

Επίσης, είναι η πρώτη φορά που τόση πολλή ώρα στο χορτάρι έχουν πάρει ποδοσφαιριστές κάτω από τα 21 χρόνια, φορώντας την φανέλα της Τσέλσι από το 2005. Ο συνδυασμός ενός σκόρερ όπως ο Τάμι Έιμπραχαμ και η δυναμική ενός χαφ όπως είναι ο Μάουντ που σκοράρει, όπως το έκανε και κάποτε ο Λάμπαρντ, αν και οι συγκρίσεις είναι άτοπες και πρόωρες, δείχνει το δρόμο.

Το φοβερό γκολ του Τομόρι με τη Γουλβς που είναι το πρώτο του με τη φανέλα της Τσέλσι, προσθέτει και γι’ αυτόν κάτι διαφορετικό στην εξίσωση γιατί γενικά είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολύ μέλλον και ικανότητες. Γι’ αυτή την καινούργια Τσέλσι, υπάρχουν ερωτηματικά σχετικά με την άμυνά της, όπως επίσης φυσικά η έλλειψη ενός σούπερ σταρ όπως του Αζάρ, δεδομένα δεν θα περνούσε χωρίς αναταράξεις και παρεπόμενα. Είναι, όμως, μια φρέσκια πρόταση και αυτή η εβδομάδα μπορεί να σηματοδοτήσει το αν υπάρχει ταβάνι για τους «μπλε».

Πηγή: England 365

Pin It on Pinterest

Shares
Share This