Επιλογή Σελίδας



Μοναδικές στιγμές χαράς και συγκίνησης προσέφερε η Μαρία Πρεβολαράκη στους φίλους της Πάλης και του ελληνικού αθλητισμού. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών που διεξάγεται στο Καζακστάν και εξασφάλισε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Κυρία της ελληνικής Πάλης προκρίθηκε στα ημιτελικά, πέτυχε το μεγάλο της στόχο και πλέον χωρίς άγχος θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο στη διοργάνωση.

Η Πρεβολαράκη απέδειξε έμπρακτα ότι παραμένει στις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου και για τρίτη συνεχόμενη φορά θα συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στον προκριματικό γύρο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια νίκησε την Μπλάζκα (Ολλανδία) με 5-0. Στη φάση των «16» έκαμψε την αντίσταση της  Ερντενεσιμέγκ (Μογγολία) με 5-2 και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Εκεί αντιμετώπισε την Βαλβέρδε. Η αθλήτρια από το Εκουαδόρ είχε κάνει νωρίτερα την έκπληξη αποκλείοντας την Ορσούς (Ρωσία), αλλά δεν άντεξε την πίεση της Πρεβολαράκη και ηττήθηκε με 5-1. Στον ημιτελικό η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί απέναντι στην Μουκάιντα. Η Γιαπωνέζα είναι το Ν.1 φαβορί και ο αγώνας που θα γίνει σε λίγες ώρες θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον

Pin It on Pinterest

Shares
Share This