Επιλογή Σελίδας



Λίγο πιο κοντά στην εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για τον τελικό του σύνθετου ατομικού, μέσα από τον οποίο θα κριθεί και η Ολυμπιακή πρόκριση, πλησίασε η Ελένη Κελαϊδίτη, κατά τη δεύτερη ημέρα του προκριματικού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής του Μπακού.

Η 19χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια παρουσίασε με επιτυχία το πρόγραμμά της στο στεφάνι, συγκέντρωσε 20,275 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στη 17η θέση της προσωρινής κατάταξης του σύνθετου ατομικού με άθροισμα 39,475 β., ενώ απομένει η διεξαγωγή άλλων δύο οργάνων.
Αρχικός στόχος της Κελαϊδίτη στο Μπακού είναι η είσοδος στην 24άδα του τελικού της Παρασκευής (20/09), στον οποίο θα επιδιώξει να κερδίσει μία θέση στο «τοπ 16» και μαζί την πολυπόθητη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020».

Στο στεφάνι αγωνίστηκε από ελληνικής πλευράς και η πρωτοεμφανιζόμενη στον θεσμό, 17χρονη Μαρία Δερβίση, η οποία περιορίστηκε στους 13,650 βαθμούς εξαιτίας ενός σημαντικού λάθους, αλλά είναι βέβαιο ότι θα δείξει το καλύτερο πρόσωπό της και θα κερδίσει πόντους στα όργανα που ακολουθούν.

Αύριο (Τετάρτη 18/09) θα ανέβουν στο ταπί και οι τρεις Ελληνίδες εκπρόσωποι του ατομικού (Ελένη Κελαϊδίτη, Μαρία Δερβίση, Ιωάννα Μαγοπούλου), για να παρουσιάσουν τα προγράμματά τους στην κορδέλα (12:55 – 14:40 ώρα Ελλάδας), στο τρίτο από τα τέσσερα σκέλη του προκριματικού.

Το πρόγραμμα της Ελένης Κελαϊδίτη στο στεφάνι (20,275 β.):

Το πρόγραμμα της Μαρίας Δερβίση στο στεφάνι (13,650 β.):

Pin It on Pinterest

Shares
Share This