Επιλογή Σελίδας


Bonjour!

Μεγάλη αναμέτρηση στο Parc des Princes, με δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της διοργάνωσης να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην αυλαία του πρώτου ομίλου. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Paris Saint-Germain – Real Madrid CF     @ Parc des Princes, Paris

Group A

Πρωτοπόρος της Λιγκ 1 η ομάδα του Thomas Tuchel, προέρχεται από την οριακή νίκη (1-0) επί της Strasbourg που όμως μέχρι ώρας στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στο ατομικό ταλέντο των ποδοσφαιριστών. Μετρά ήδη μια ήττα και η αγωνιστική της εικόνα είναι προβληματική. Νίκες τόσο-όσο και γκρίνια στην εξέδρα, μαζί με τις ύβρεις στην επανεμφάνιση του ανεπιθύμητου Neymar. Κουαρτέτο σημαντικών επιθετικών απουσιών με  τραυματίες τους Cavani, Mbappe, Draxler  και εκτός ο Neymar με τιμωρία 2 αγωνιστικών (μειώθηκε με χθεσινή απόφαση από το CAS). Ευρωπαϊκό ντεμπούτο με την παριζιάνικη φανέλα για Keylor Navas κάτω από τα δοκάρια και Mauro Icardi στη γραμμή κρούσης. Δύο νίκες σε 8 ματς κόντρα στη Ρεάλ και 6/8 over+g/g απέναντι σε ισπανικές ομάδες.  

Στην αντίπερα όχθη, μόχθησε αλλά επικράτησε της Levante η Real (3-2) στο ντεμπούτο Hazard και λάμψη από Benzema και James Rodriguez. Οσα βάλει κι όσα φάει πίσω η ομάδα του Zidane με 3/4 over 3.5 + g/g. Θα στερηθεί των υπηρεσιών των Modric, Asensio (τραυματίες) και Ramos, Nacho (τιμωρημένοι), επιστρέφει ο Gareth Bale. Αήττητη απέναντι στην Παρί σε 4 ματς Τσάμπιονς Λιγκ.

Συνάντηση πολλών και μεγάλων αστέρων στον παριζιάνικο ουρανό στην πρεμιέρα. Σε περίοδο μονταρίσματος ακόμη οι δύο ομάδες, παρ’ ότι έχουν μπει για τα καλά στα επίσημα ματς, με σταρ που κάνουν εύκολα γκολ και άμυνες που πίσω μπάζουν ελαφρώς. Προτεραιότητά μας τα 2-4 γκολ με εναλλακτική το αμφίσκορο ή και ο συνδυασμός με το over.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Champions League (Group A)
22:00 Paris St.Germain – Real Madrid 2 – 4 Goals (1.57) 3-0 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This