Επιλογή Σελίδας



Η έναρξη των αγώνων για τους ομίλους του UEFA Europa League ξεκινά με τις πρώτες 32 ομάδες από τις 48 που συνολικά θα διεκδικήσουν τη νέα αγωνιστική σεζόν, μία θέση στον τελικό της Πολωνίας.

Η 1η αγωνιστική διεξάγεται την Πέμπτη, 19/9 και περιλαμβάνει 16 αγώνες, οι οποίοι θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά στην Cosmote TV, μαζί με την ολοκληρωμένη κάλυψη της δημοσιογραφικής ομάδας των καναλιών Cosmote Sport σε ένα 7ωρο ζωντανό πρόγραμμα.

Πριν από την έναρξη των αναμετρήσεων, οι τηλεθεατές θα συντονιστούν στην εκπομπή UEFA Europa League Show (19:00, Cosmote Sport 1HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, κατά τη διάρκεια της οποίας, θα γίνουν οι πρώτες συνδέσεις με τα γήπεδα, ενώ οι σπίκερ των αγώνων θα μεταφέρουν το ρεπορτάζ, αλλά και τις ενδεκάδες των ομάδων.

Ο Μάνος Σπανόπουλος θα έχει όλες τις πληροφορίες από τον χώρο των social media, προβάλλοντας τις πιο ενδιαφέρουσες δράσεις ομάδων και ποδοσφαιριστών.

Από τις συναντήσεις που ξεχωρίζουν στην εκκίνηση της πρεμιέρας, είναι αυτή της περσινής φιναλίστ Άρσεναλ, η οποία θα αντιμετωπίσει στη Φρανκφούρτη την Άιντραχτ, την έκπληξη της περασμένης χρονιάς, που έφτασε έως τα ημιτελικά.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε περιγραφή Άλκη Τσαβδαρά (19:55, Cosmote Sport 2HD). Την ίδια ώρα, ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί τη Ντουντελάνζ (Cosmote Sport 3HD) σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα, ενώ στις 22:00 στο ίδιο κανάλι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενήσει την Αστάνα σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων το UEFA Europa League Show (00:00, Cosmote Sport 1HD) θα επιστρέψει για την παρουσίαση των καθοριστικών φάσεων, τις αναλύσεις και τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

Επίσης, για όλα τα ματς θα υπάρχει ζωντανή ενημέρωση στο Cosmote Sport 1HD με τις δύο ζώνες UEFA Europa League Λεπτό προς Λεπτό (19:55 και 22:00), με τους Τόλη Χριστοφοράκη και Πέτρο Δριτσάκο.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΣ 19:55:

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΣ 22:00

Pin It on Pinterest

Shares
Share This