Επιλογή Σελίδας

Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών γνώρισε την ήττα με 11-6 από την Κροατία στον αγώνα της πρεμιέρας του ομίλου της στην προκριματική φάση του World League στη Ριέκα.

Παρά το σχετικά καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε ένα κακό δεύτερο οκτάλεπτο, που αποδείχτηκε καθοριστικό για την τελική αρνητική εξέλιξη, καθώς το επί μέρους σκορ σε αυτό ήταν 4-0 εις βάρος της, με λάθη στην άμυνα και κακές επιλογές στην επίθεση, με αποτέλεσμα να χάνει στο ημίχρονο με 5-1.

Στο τέλος της γ’ περιόδου οι Κροάτες προηγήθηκαν με 7-3, οι Έλληνες διεθνείς μείωσαν σε 8-5, αλλά δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Με ένα σερί 3-0 η Κροατία έφτασε στο 11-5 και απλώς η Ελλάδα μείωσε στο τελικό 11-6.

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 116

Οκτάλεπτα: 1-1, 4-0, 2-2, 4-3.

ΚΡΟΑΤΙΑ (Ίβιτσα Τούτσακ): Μπίγιατς, Μάτσαν, Μπουλιούμπασιτς 1, Λόντσαρ 1, Γιόκοβιτς 1, Μπούκιτς 2, Φάτοβιτς, Μπούσλιε 1, Σούκνο 2, Κράπιτς 1, Σέτκα, Γκαρσία 2 , Μάρσελιτς.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Γενηδουνιάς 2, Καπότσης, Χρυσοσπάθης, Φουντούλης, Ποντικέας, Τίγκας, Δελακάς 1, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 1, Γαλανίδης.

Στον άλλο αγώνα της πρεμιέρας του Ομίλου: Ολλανδία – Γαλλία 11-10.

Επόμενος αντίπαλος για την Εθνική μας είναι η Ολλανδία στις 6/12 εντός έδρας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This